Royal Thai Spa - салон тайского массажа в Киеве

Ефективний антицелюлітний масаж живота

Проблеми із зайвою вагою часто вирішуються за допомогою відповідних дієт і зміною способу життя. Проте, застосовуючи масаж живота для схуднення, можна набагато швидше позбутися жирових відкладень на боках та обвислої шкіри. За допомогою процедури значно зменшуються жирові відкладення, покращується тонус шкіри, підтягуються м'язи.

Багато салонів краси та масажних салонів пропонують масажні послуги, у тому числі антицелюлітний масаж живота. Ефективність цієї процедури неодноразово доведена практикою.

У разі вибору масажу живота користь його багато в чому залежатиме від конкретної статури, досвідченості фахівця, відповідності техніки проведення особливостям фігури. Також мають значення тривалість сеансу й інтенсивність впливу. Масаж живота від жиру рекомендується поєднувати з різними дихальними гімнастиками, вологими й сухими обгортаннями. Не зайвим буде доповнити його втиранням антицелюлітного крему.

Інші процедури, що мають аналогічний ефект:

Як робити масаж живота

Масаж для схуднення живота і боків слід проводити дуже обережно. Бажано не зачіпати місця розташування лімфатичних вузлів. Рекомендований час проведення — щонайменше через три години після їжі. Також не слід уживати їжу протягом години після процедури.

Боки й ділянку живота слід розтирати дуже акуратно, по можливості без різких натискань. Це необхідно враховувати тим, хто практикує самомасаж.

Масаж для плоского живота рекомендовано проводити на зволоженій шкірі, для цього наносять спеціальні масажні олії. Не слід забувати і про якість харчування. Збалансована дієта, у якій переважають овочі і фрукти, у поєднанні з масажними процедурами дає чудовий ефект.

Що стосується вибору техніки, як масажувати живіт, найбільш простим і результативним є ручний антицелюлітний масаж. Шкіру розгладжують долонями, далі інтенсивно розтирають ділянку талії, спини, верхню частину живота. Нижню частину очеревини масажують більш делікатно, використовуючи кругові рухи різної амплітуди. Слід уникати різких натискань нижче пупка. Погладжування поєднують із пощипуванням, поплескуванням і поколачуванням кінчиками пальців.

Правильна техніка масажу живота приводить до швидкого розігріву шкіри, легких поколювань. При цьому не має бути боляче.

Показання для процедури:

Чи корисний масаж живота

Масаж живота має і протипоказання:

Важливою умовою є відсутність хронічних і запущених захворювань. Слід заздалегідь проконсультуватися з лікарем, щоб він допоміг правильно підібрати оздоровчі методики.