Royal Thai Spa - салон тайского массажа в Киеве

Массаж с использованием ароматерапии: польза эфирных масел

Розслабитися наприкінці робочого дня можна, якщо скористатися такою процедурою, як масаж із використанням ароматерапії. Його особливість полягає в тому, що відбувається активний вплив не лише на тіло, але й на душу людини. Сам ефект від масажу залежить від того, які ефірні олії використовуватимуться при проведенні сеансу.

Традиційний тайський арома ойл масаж: що це? Це частина ароматерапії, високі показники впливу якої здійснюються завдяки використанню різних ефірних олій, що наносяться на шкіру. Для цього застосовується спеціальна техніка, за якої масажист використовує різні прийоми. Вони не лише розслабляють, але й виводять з організму токсини. Олії всмоктуються через поверхню епідермісу, після чого потрапляють до лімфотоку та кровотоку, рівномірно розподіляючись по всьому організму. Після закінчення таких масажних дій усе тіло очищається, оздоровлюється, а тканини оновлюються.

Переваги аромамасажу

Основний вплив ароматерапевтичного масажу полягає в такому:

Цікавлячись питанням про те, що таке аромамасаж, важливо розуміти, що це певна система впливу на тіло людини за допомогою застосування мануальної техніки та ароматичних олій. При цьому не варто забувати про такий прийом, як масаж для покращення постави: техніка та методики корекції з року в рік дають чудовий результат.

Основні показання та протипоказання до проведення масажу із застосуванням ароматерапії

Робити масаж із використанням ароматерапії рекомендується в будь-який час у таких випадках:

Кожен майстер, що працює в масажному салоні, перед процедурою обов'язково розповість клієнтові про можливі протипоказання:

Перед тим, як зробити аромамасаж, важливо пам'ятати про те, що за 24 години до процедури заборонено вживати алкоголь.

Різниця тайського ойл масажу та звичайного аромамасажу

Масаж із використанням різних видів аромаолій завжди матиме попит не лише в Таїланді, але і в нашій країні. У Києві для проведення цієї процедури рекомендуємо відвідати масажний салон Royal Thai Spa, де досвідчені руки наших майстрів допоможуть розслабитися та досягти бажаного ефекту. При цьому часто виникає питання, яким ароматичним оліям віддати перевагу. Рекомендуємо звернути увагу на такі рекомендації:

Під час масажу відбувається активний вплив не лише на тіло, але й на душу людини будь-якого віку. Сюди можна віднести й техніку масажу Гуа Ша: китайські традиції для вашого здоров'я переходять із покоління в покоління.