Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Антицелюлітний медовий масаж - схуднення, омолодження, здоров'я

У статті «Антицелюлітний масаж банками» розповідаємо, як ця популярна методика забезпечує гладеньку шкіру. Продовжимо тему сьогодні — цього разу обговоримо антицелюлітний медовий масаж. Розповімо, чому процедура є ефективною, як мед впливає на шкіру. Нюанси техніки виконання та список протипоказань чекають на вас нижче.

Медовий антицелюлітний масаж: до чого тут мед, ефекти, чи можна робити в домашніх умовах

Поєднуючи масажну техніку й медовий догляд, можна швидко здолати целюліт, отримавши гладеньке тіло мрії. Мед — джерело вітамінів, ферментів, кислот, мікроелементів. Він живить шкіру, доглядає за нею, допомагає загоювати ранки, чинить антимікробну дію. Правильний масаж із медом — це пілінг, омолоджування, схуднення.

Регулярний антицелюлітний медовий масаж допоможе:

Користь медового антицелюлітного масажу в тому, що він активізує спинномозкові центри, запускає процеси рефлекторного характеру, покращує роботу внутрішніх органів.

Жінки можуть проводити масаж медом вдома або в салоні. У першому випадку це дешевше. У другому — надійніше, ефективніше, безпечніше.

Медовий антицелюлітний масаж: основні моменти, протипоказання

Корисну в усіх сенсах дію проводять на проблемних зонах — сідниці, стегна, живіт, боки, руки. Медовий антицелюлітний масаж включає такі етапи:

  1. Підготовка (розігрів). Підійде теплий душ, легке масажування шкіри.
  2. Початок — на долоні масажист наносить мед, м’яко продовжує розминати шкіру пацієнта.
  3. Основна частина — колоподібне масажування, щільне притиснення долонь до шкіри, різкий відрив. Окрім інших ефектів, процедура сприяє очищенню.
  4. Закінчення — слід прийняти душ, щоб змити мед і токсини, які він увібрав.
  5. Наостанок шкіру натирають ароматною олією, а людину загортають у плед.

Приємний і корисний антицелюлітний медовий масаж, на жаль, має протипоказання — алергія на мед, гіпертонія, хвороби серця, судин, діабет, онкологія, варикоз, тромбоз, дерматологія, астма, збої в роботі щитовидної залози, рани на шкірі, місячні, вагітність.