Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Міопластичний масаж обличчя як альтернатива хірургічним операціям або ін'єкцій краси

Якщо вам потрібно відновити чіткість контуру обличчя, пружність шкіри, зробити це можна за допомогою популярної та ефективної процедури — міопластичного масажу обличчя. Те, що раніше було неможливим без допомоги хірурга або ін’єкцій, тепер стало реальністю завдяки авторській методиці Євгена Сидякіна. Її суть полягає в пропрацюванні глибоких шарів шкірних покривів обличчя, шиї та зони декольте: від епідермісу до сполучної та м’язової тканини. У результаті відбувається зняття міофасціальної напруги, покращення кровопостачання та надходження кисню до клітин, розм’якшення ущільнених тканин, активація процесу регенерації та виведення токсинів. Але головне — тонус м’язів, фасцій і сухожилля. Отже, відбувається омолоджування шкіри, розгладження зморшок.

Результат від пластичного масажу помітний відразу: знижується набряклість, обличчя набуває тонусу, свіжішого вигляду. Ефект після курсу таких процедур тримається в середньому від 3 до 8 місяців залежно від способу життя.

Коли варто вдатися до міопластичного масажу обличчя?

Ця хіропластична техніка дозволяє усунути не лише первинні ознаки старіння, але й стійкі. Особливо актуальною ця процедура буде для людей, у яких спостерігаються:

Як правило, для досягнення бажаного результату треба пройти курс (близько 10—15 процедур). Робити це рекомендується двічі на рік. Що особливо важливо — міопластичний масаж обличчя не травмує сітку капілярів, він виконується безболісно. Цю процедуру багато хто успішно поєднує з медовим масажем обличчя.

Протипоказання

Відмовитися від процедури варто за наявності таких станів:

Під час вагітності міопластичний масаж обличчя проводити дозволяється.

Особливості виконання міопластики

Процедура розпочинається з очищення шкіри. Потім проводиться лімфодренаж, зовнішній і внутрішній масаж м’язів, далі все повторюється. Для заспокоєння шкірного покриву після завершення наноситься альгінатна маска.

У сучасному світі міопластичний масаж обличчя став уже набагато популярнішим за операції, адже він не має побічних ефектів. Сьогодні цей метод корекції вікових змін м’яких тканин також використовується як посттравматична реабілітація.