Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Як часто робити масаж обличчя Aсахі?

Японський масаж обличчя Асахі — це унікальна східна методика, спрямована на підтримання молодості шкіри та профілактику перших ознак старіння. Техніка вважається доступною та ефективною альтернативою апаратним методам і пластичній хірургії обличчя. Омолоджуючий японський масаж Асахі можна робити як самостійно, так і пройти курс процедур у косметологічному салоні. Видимого ефекту можна досягти, регулярно виконуючи самомассаж і доповнюючи його якісним домашнім доглядом за шкірою.

Принцип дії

Японський масаж для обличчя Асахі спрямований на глибоке пропрацювання м'язово-зв'язкового апарату та кісткових структур. Він може бути заміною інтенсивному фейс-фітнесу, оскільки має виражений лімфодренажний ефект. Процедура заснована на давній японській техніці, яка практикувалася впродовж століть. У процесі масажу повертається тонус і підтягнутість м'язів, покращується кровопостачання та обмін речовин у глибоких шарах м'яких тканин. Масажні рухи сприяють виведенню токсинів і зайвої рідини. На відміну від іншої техніки, японський масаж проводиться різкими, інтенсивними прийомами, тому може не підійти жінкам із низьким больовим порогом і дуже чутливою шкірою.

Показання до виконання

Рекомендується пройти курс японського масажу Асахі за наявності таких показань:

Жінкам радять виконувати масаж обличчя Асахі після 40 років. У цей віковий період у шкірі знижується вироблення колагену й еластину, сповільнюється обмін речовин, м'язи починають втрачати тонус. При цьому якщо у вас худе обличчя та немає схильності до набряків, краще підібрати іншу, делікатнішу масажну техніку.

Протипоказання до японського масажу Асахі

Виконувати процедуру протипоказано за наявності таких станів:

За наявності протипоказань краще підібрати іншу методику омолоджування, яка не завдасть шкоди вашому здоров'ю, наприклад, масаж рідким азотом. Косметолог детально розповість вам, чим корисний кріомассаж і як виконувати цю процедуру.

Техніка масажу Асахі

Виконувати вправи краще вранці, після ретельного очищення та тонізації шкіри. Масаж проводиться після нанесення основи — краще використовувати натуральні олії або сироватки без різких ароматів. Комплекс займає 10—15 хвилин та складається з інтенсивних рухів кінчиками пальців за ходом лімфатичних судин. У точках проєкції лімфовузлів натискання проводять сильніше. Для дотримання техніки необхідно добре знати анатомію, тому багато жінок вважають за краще виконувати процедуру в косметолога.

Як часто треба робити масаж?

Виконувати самомассаж у домашніх умовах рекомендується щодня курсами по 1—3 місяці. Цього часу вистачає, щоб побачити результат і покращити стан шкіри та м'язів обличчя. У салонах клієнтам пропонують проведення масажу курсами по 10—15 процедур із подальшою перервою на тиждень. Тривалість корекції за допомогою цього методу підбирається індивідуально залежно від віку й початкового стану м'язово-зв'язкового апарату обличчя.