Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Букальний масаж обличчя: користь процедури і техніка самостійного виконання

Букальний масаж обличчя - унікальна процедура , яка перевернула класичні уявлення про технології омолодження . Вона була розроблена паризьким косметологом Жоель Сіокко і швидко стала популярною. Спосіб можна назвати доказом того, що підтяжка обличчя може бути ефективною і без серйозних втручань (уколів «краси» або хірургічних впливів ). Практика доводить, що ця техніка дає чудові результати: забезпечує повернення тонусу м'язам особи, допомагає схудненню, виконує ліфтинг дерми.

Особливості техніки виконання буккального масажу обличчя

Букальний масаж обличчя - особлива скульптурна методика . Всі рухи спрямовані на активування роботи м'язових волокон. По суті, самостійно або за допомогою масажиста проводиться тренування для особи, активізуються обмінні процеси.

Грамотний фахівець, як скульптор, створює кращі форми, але підсумковий результат завжди визначається майстерністю масажиста. Важлива особливість - процедура виконується інтраорально, тобто через ротову порожнину. Саме так вдається максимально опрацювати м'язи . Під час проведення буккальной терапії масажист буде опрацьовувати і шкіру , і слизову.

Позитивні ефекти створюються шляхом активного розтирання з натиском. Це дозволяє створити приплив крові до місця впливу . Методика корисна всім, зокрема, рекомендована така процедура жінкам після 35 років, які хочуть виглядати молодо, мати пружну шкіру.

Поліпшити результат допоможе медовий масаж обличчя . Для його виконання навчання не буде потрібно. Достатньо ознайомитися з технологією і діяти. Регулярні процедури дозволяють домогтися дивовижних результатів.

Правильна техніка виконання

Візуально техніка виконання буккального масажу виглядає не дуже красиво і навіть викликає подив. Спеціаліст проводить одночасний масаж слизової і шкіри . Таким способом опрацьовуються внутрішня сторона щік, губи і ясна.

Спочатку використовується техніка делікатного та м'якого проминання. Спочатку намацуються кульки та інші ущільнення. Причина їх появи - напруга м'язів . Саме гіпертонус призводить до того, що ми підтискаємо губи, а вони, в свою чергу, стають більш блідими і тонкими, втрачають обсяг. Якісна опрацювання повертає тонус, пружність і еластичність шкіри .

Яких результатів можна очікувати після курсу буккального масажу обличчя ?

Курс буккального масажу обличчя включає в себе 10-15 сеансів не частіше 1 разу на тиждень. Тривалість однієї процедури - 20-25 хвилин. Навіть один сеанс буккального масажу буде корисний. Він допоможе розслабити мімічні зморшки, поліпшити якість епідермісу, почати моделювати обличчя. Помітні результати з'являються вже після двох-трьох сеансів .

А цілий курс призведе до таких позитивних змін:

Також ця процедура робить загальний благотворний вплив на організм завдяки впливу на акупунктурні точки, що виступають проекціями внутрішніх органів.

Приємним і корисним доповненням може стати масаж голови сіллю . Він покращує кровообіг, відлущує відмерлі частинки епідермісу, сприяє більш швидкому росту волосся, а його виконання в домашніх умовах доступно кожній людині.

Протипоказання до виконання

До протипоказань відносять:

Ціна буккального масажу обличчя прийнятна, а результати колосальні. Важливо довіритися кваліфікованим фахівцям, які допоможуть «виліпити» ідеальні форми особи. А для кращого розуміння, що чекає, як саме фахівець буде робити масаж, можна подивитися відео процедури.