Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Чим корисний масаж для обличчя Кобідо: найкраща альтернатива пластичним процедурам

Масаж Кобідо — що це: засіб самонавіювання або дійсно результативна процедура? Сучасна косметологія запозичує в минулого найкращі секрети краси. Як ви вважаєте, чим пояснюється неймовірна гладкість і тургор шкіри азіаток? Зрозуміло, що не лише генетичним чинником. Східні дівчата з покоління в покоління запозичували техніку систематичного догляду за шкірою обличчя. Японці впевнені, що секрет довголіття полягає в правильних харчових звичках і здоровому тілі.

Серед давніх мануальних методів виділяється сеанс японського масажування обличчя Кобідо. Маніпуляція досить популярна в індустрії краси, оскільки має вражаючий ефект. Японський масаж обличчя Кобідо бере свій початок від 1472 року. Існує легенда, що таким способом зберігала свою красу й імператриця Країни вранішнього сонця.

Методика використовує просте, але дуже ефективне вміння працювати над акупунктурними точками й лімфатичним дренажем, щоб мати можливість підвести лицьові тканини не хірургічним шляхом.

Масаж обличчя Кобідо: техніка виконання

Сеанс проводиться із застосуванням легкої текстурної масажної олії. Вона наноситься на пальці, і виконується маніпуляція декольтованої зони й обличчя. Рухи мають бути м'якими та неквапливими. Погладжування здійснюються долонею знизу догори.

Масаж Кобідо для обличчя допоможе запустити відтік лімфи та розгладити шийні горизонтальні зморшки. Максимально делікатно проходять рухи в зоні щитоподібної залози. Потім пропрацьовується овал обличчя повільними переміщеннями вздовж вилиць від підборіддя до вух.
Носогубні складки масажуються круговими маніпуляціями вказівними пальцями у вигляді вісімки. Кобідо — масаж обличчя, максимально ефективний для вертикальної зморшки лоба. Завершується сеанс обов'язковим погладжуванням згори вниз від центру лоба й за контуром до шиї, таким чином скидаючи лімфу вниз.

Усі м'язи пропрацьовуються 10—15 разів. Техніка масажу Кобідо допомагає в досягненні балансу мускулатури обличчя та емоційного фону.

Японський масаж Кобідо: основні переваги процедури

Завдяки глибокому пропрацюванню лицьових м'язів техніка Кобідо сприяє покращенню стану шкірних покривів, а саме:

Масаж обличчя Кобідо — це відмінне рішення проблем із підвищеною сухістю епідермісу, надмірно жирною шкірою, за наявності вугрових висипань, депресивних станів тощо. За нормального стану дерми застосовується особлива техніка впливу, яка приводить до стимуляції кровообігу в усіх шкірних шарах, м'язах, фасціях.

Масаж японський Кобідо не займає багато часу, проте результат не змусить довго чекати. Після проходження курсу запускаються процеси самовідновлення та омолоджування тканин.

Разом із масажем Кобідо існують й інші результативні процедури, що сприяють покращенню загального самопочуття та зовнішнього вигляду. Що таке Цигун масаж, відомо кожному, хто хоч раз особисто відчув чарівний феномен відновлення сил після процедури. Ток Сен масаж — що це, знають ті, хто бореться із захворюваннями опорно-рухового апарату, зокрема, спини, після розтягувань зв'язок і т. п.

Кобідо — японський масаж обличчя для тих, хто хоче завжди залишатися молодим і красивим!