Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Дермопластичний масаж обличчя — ефективна anti-age процедура

Дермопластичний масаж обличчя, шиї та зони декольте допомагає вирішити естетичні проблеми шкіри, скоригувати зморшки й овал обличчя. Це стає можливим за рахунок потужної ліпоредукованої, зміцнюючої дії на підшкірну клітковину. Помітний ефект ця техніка демонструє в загальній антивіковій програмі разом із міопластичним масажем обличчя, японськими пластичними процедурами та ін.

Після проведення дермопластики покращується мікроциркуляція крові, лімфи, тканини насичуються киснем, зменшуються набряки, відбувається релакс м’язів. Цей вид масажу спрямований на максимальне відновлення тонусу шкіри, після регулярного виконання ця процедура подарує ліфтинговий ефект.

Кому й коли потрібен дермопластичний масаж обличчя?

Ця процедура ідеально підходить для людей із дрібнозморшкуватим типом старіння. Такі вікові зміни відбуваються за наявності загальної атрофії тіла, у разі падіння гормонального фону (наприклад, за раннього клімаксу) і найчастіше мають генетичні передумови. Для корекції стану потрібен фундаментальний вплив на організм, адже головне завдання полягає в тому, щоб зміцнити всі шари шкіри.

Ключові показання для проведення дермопластичного масажу обличчя:

Протипоказання

Протипоказаннями до проведення дермопластичного масажу обличчя є:

Стислий опис процедури

Ця унікальна хіропластична методика складається з безлічі складних розминань обличчя, шиї, зони декольте. Робота проводиться на різних рівнях шкіри у швидкому темпі. У результаті дермопластичний масаж обличчя значно впливає на стимуляцію кровообігу, синтез колагену, прискорення ділення клітин епітелію, вирівнювання структури підшкірної жирової клітковини. Ця процедура відмінно сприяє розм’якшенню рубцевої тканини.

Щоб досягти вираженого результату, треба пройти курс дермопластичного масажу обличчя. Як правило, він проводиться 2—3 рази на тиждень, загалом потрібно близько 10—15 процедур. Курс повторюють двічі на рік. Іноді може знадобитися підтримувальний масаж, який проводиться раз на місяць.