Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Естетична косметологія, що це

Однією з проблем, із якими стикаються відвідувачі косметологічних клінік, є використання косметологами травмуючих процедур із чищення шкіри обличчя. Цей недолік покликана подолати естетична косметологія. Із її допомогою можна домогтися значних результатів при корекції недоліків шкіри, не вдаючись до інвазивних методик.

Стикаючись із таким поняттям, як естетична косметологія, не всі знають, що це таке. До її сфери входить безліч результативних програм із догляду за обличчям і тілом, включаючи хімічний пілінг та очищення шкіри, корекцію косметичних недоліків, видалення волосся за допомогою процедур епіляції, оформлення лінії брів із наданням потрібної форми та фарбуванням для естетики.

Знаючи, що входить до естетичної косметології, можна вдатися до ефективних програм, щоб домогтися краси обличчя та тіла. Більше того, послуги, що надаються відповідно до них, дають можливість покращити стан шкіри обличчя, позбутися дрібних зморшок і пігментації. Також досягається тривалий ефект омолоджування за рахунок посилення мікроциркуляції та живлення підшкірного шару, очищення пір для тканинного дихання. Користуючись сучасними нетравматичними способами догляду, можна підтягнути овал обличчя та позбутися куперозу, характерною ознакою якого є поява сіточок судин.

Багато в чому все, що належить до естетичної косметології, включає медичні методики, у тому числі медикаментозне лікування, за рахунок якого результати досягаються в короткі терміни. Із його допомогою можна також скоротити реабілітацію після інвазивних процедур, наприклад, після проведеного ниткового ліфтингу, контурної пластики або повноцінного хірургічного втручання.

Що включає естетична косметологія

Оскільки цей напрям передбачає неінвазивний вплив на людину, застосовуються максимально щадні методики, у тому числі м'яка ручна техніка та різні засоби, як, наприклад, при проведенні чищення обличчя. Що таке атравматичне чищення обличчя? Це процедура, метою якої є усунення пігментації та нерівностей епідермісу, очищення пір, виправлення надмірної сухості або, навпаки, жирності шкіри. При цьому не використовуються ін'єкційні методи, не кажучи вже про хірургічне втручання.

Незважаючи на уявну простоту, огляд і таке лікування в центрах краси має здійснюватися дипломованими лікарями, що мають відповідну кваліфікацію. Це галузь медицини, спрямована на повноцінний догляд за шкірою, нехай для цього і не завжди використовуються апаратні способи лікування.

Що входить до естетичної косметології:

Також деякі напрями естетичної косметології можуть включати ферментотерапію для прискорення обмінних процесів у верхніх шарах шкіри.

Зазначені види впливів самі по собі є досить результативними, але їхня ефективність може бути значно збільшена в разі використання комбінованого підходу, наприклад, з одночасним застосуванням ін'єкційної косметології, методик мезотерапії та біоревіталізації.

Розуміючи, що таке естетична косметологія і що це означає, можна скористатися її сучасними методиками. Звичайно, існують і деякі протипоказання, які є загальними для багатьох косметологічних процедур:

Оскільки часто застосовується місцевий або загальний масаж, треба заздалегідь переконатися у відсутності захворювань, за яких він протипоказаний (наприклад, дізнатися, чи можна при остеохондрозі робити масаж).