Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Гавайський масаж Ломі-Ломі: як робити?

Гавайський масаж Ломі-Ломі миттєво перенесе вас в атмосферу квітучого острова з його плавними ритмами й екзотичними фарбами. Він належить до давніх полінезійських методик і спрямований на оздоровлення всього організму. Абсолютна релаксація — одне з найбільш точних визначень цього масажу. Процедура проводиться для досягнення гармонії між тілом людини та його духом. Виконанням такої техніки займаються майстри, які пройшли спеціальне навчання та розібралися не лише в тонкощах масажних прийомів, але і в глибокій філософії гавайського методу.

Техніка масажу Ломі-Ломі

Техніка цього гавайського масажу відрізняється особливою складністю: у процесі масажист задіює не лише долоні й подушечки пальців, але й кисті, передпліччя, лікті, коліна та ступні. Процес віддалено нагадує дивовижний танець і супроводжується традиційними піснями жителів райського острова. Використання ефірних олій дозволяє домогтися ще повнішого розслаблення та сприятливо впливає на шкіру.

Процедура виконується в чіткій послідовності:

  1. Поверхневий вплив на все тіло м'якими плавними рухами.
  2. Глибоке пропрацювання підшкірної клітковини.
  3. Розминання суглобів, м'язів і сухожиль.
  4. Вплив на зони, у яких перебувають проєкції внутрішніх органів.
  5. Вибіркове підключення різних ділянок тіла та суглобів у хаотичному порядку.
  6. Фінальне розтирання та погладжування всього тіла.

Фахівці рекомендують перший сеанс проводити щонайменше три години, оскільки саме стільки часу потрібно для повноцінного розслаблення та оновлення. Через сильний вплив на енергетику після процедури в людини може з'являтися непереборне бажання поспати. Проте після тривалого сну відчувається сплеск енергії та збільшується працездатність.

Кому корисний масаж Ломі-Ломі?

Масаж Ломі-Ломі — це універсальна методика, яка підійде всім, у кого немає загальних протипоказань до масажу (гострі інфекції, онкологія, травми, шкірні захворювання). Особливо корисна процедура для людей, які:

Клієнти часто цікавляться, чи можна робити масаж, коли болить спина. Техніка Ломі-Ломі відрізняється м'яким впливом на опорно-руховий апарат, але в період загострення остеохондрозу або при затисканнях нервів будь-який масаж протипоказаний. У разі дискомфорту або не дуже інтенсивного болю через малорухомий спосіб життя Ломі-Ломі можна робити, заздалегідь розповівши майстрові про свої скарги, щоб він урахував їх у процесі.

Ефекти від гавайського масажу Ломі-Ломі

Для отримання стабільного результату процедуру рекомендується проводити курсами із 5—10 процедур. Багато салонів пропонують вигідні ціни в разі оплати відразу декількох сеансів. Основні позитивні ефекти:

Позитивний вплив масажу можна відчути вже після одного сеансу. Гавайська техніка Ломі-Ломі — це відмінний спосіб проявити турботу про себе. Вона зміцнює організм, сприяє духовному оновленню та кращому пізнанню своєї внутрішньої суті.