Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Що таке хіромасаж обличчя

Хіромасаж обличчя є процедурою, що виконується за іспанською технікою: мануальним методом здійснюється вплив на лімфатичну, кровоносну системи та стан м'язів. Ця авторська методика була розроблена масажистом з Іспанії Енріке Гарсіа. Важливість процедури полягає в тому, що за допомогою масажу відбувається процес дії не лише на тіло, але й на психоемоційну складову. Хіромасаж допомагає полегшити прояв гіперкератозу, а іноді — вилікувати захворювання.

Хіромасаж обличчя: основні різновиди

Хіромасаж обличчя — це технологія, за якої відбувається активний вплив на шкіру з метою її зміцнення та загального процесу гармонізації стану. Особливість такого масажу полягає в тому, що фахівець використовує не лише долоні та пальці, але й передпліччя.

Ставлячи питання про те, що таке хіромасаж обличчя, варто звернути увагу на технологію, за якої здійснюється активний вплив на системи:

Серед основних типів цього масажу, який виконують у салоні, варто виділити такі:

Якісний і професійний хіромасаж обличчя в Києві можна виконати в нашому косметологічному центрі краси, де кожна дівчина та жінка отримає бажаний ефект від процедури.

Іспанський хіромасаж обличчя: основні показання та протипоказання до проведення

У косметології представлений вид масажу використовується досить давно, оскільки має позитивний ефект. Він допомагає покращити кровообіг, вивести небезпечні токсини, зняти надмірну набряклість і наситити за допомогою кисню клітини. Серед основних показань із боку лікаря до проведення цієї процедури можна виділити такі:

Якщо в пацієнта відсутні протипоказання, рекомендується проходити курс із 10—15 сеансів.

Не варто забувати про протипоказання до проведення процедури. Серед них виділяють:

За таких симптомів хіромасаж не роблять, а чекають на повне одужання пацієнта. Тільки тоді він позитивно впливатиме на шкіру не лише обличчя, але й шиї та тіла в цілому.