Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Історія тайського масажу: від минулого до сьогодення

У багатьох людей тайський масаж асоціюється з джерелом задоволення, насолоди та релаксу після робочого дня. Процедура показана всім — від малюків до дорослих. Рекомендують тайський масаж для спортсменів, щоб вони змогли відновитися після тренувань. Він допоможе зняти затиски в м'язах, зняти біль і розслабитися. Не менш цілющим є тайський масаж для дітей, особливості та користь якого доведена фахівцями. Але мало хто замислювався, звідки бере початок цей вид масажної терапії та хто її засновник.

Тайський масаж, історія якого заснована на буддійській традиції, є невіддільною частиною місцевої культури. Розвиток процедури розпочинається з глибини тисячоліть, а сьогодні має особливу популярність. У б'юті-центрі Royal Thai Spa клієнтам пропонується безліч послуг:

Примітним є той факт, що сеанси проводять не просто майстри, а фахівці з відповідною кваліфікацією, які масажують ділянки тіла за допомогою натуральних аромаолій, привезених із Таїланду.

Тайський масаж: як усе почалося

Засновник тайського масажу — напівлегендарний знахар Джавака Кумар Бхаши одного індійського царя, який ще понад 2000 років тому почав масажувати тіло особливим способом. Він поєднував тілесні вправи та молитви, і це стало допомагати людям. Сьогодні назвати точну дату, коли з'явився тайський масаж, неможливо. Крім того, багато хто вважає Індію родоначальницею цієї процедури. Усе тому, що техніка впливу на тіло переходила з покоління в покоління та не фіксувалася письмово.

Перші згадки з'явилися ще в 1455 році нашої ери. У цей період тайський масаж застосовувався для лікування хвороб королівської родини. Це давній період Аюттайя. В інших записах можна ознайомитися з періодом царювання короля Narai Великого. У літописах згадувалося, що коли в когось з'являвся хворобливий стан, зверталися по допомогу до особливої людини, яка ходила ногами по хворому.

Походження тайського масажу оповите багатовіковою історією, яка сьогодні документується письмово. У той час не вдавалося записувати практики тайського масажу, знання передавалися тільки усно, тому що не було писемності. Але вже в 1832 році за григоріанським календарем був заснований перший університет, де за допомогою зображень, ліній впливу на тіло та акупресури навчали простих громадян традиційної тайської медицини, масажу та йоги. Створення вищого навчального закладу в черговий раз доводить ефективність тайської медицини.

Ураховуючи той факт, що за давніх часів були відсутні будь-які прояви сучасної граматики, історія тайського масажу цікава та захоплива. Сьогодні для сучасних майстрів це не просто масажування окремих частин тіла, які в сукупності цілюще впливають на організм. Справжній масажист на енергетичному рівні відчуває індивідуальні особливості кожної людини.

Де зробити ефективний тайський масаж у Києві

СПА-салон Royal Thai Spa пропонує відвідувачам не просто послуги тайського масажу, а цілу програму, спрямовану на фізичне та внутрішнє оздоровлення. Масажний кабінет у б'юті-центрі обладнаний усім необхідним, тому максимально сприяє досягненню гармонії та сповненню внутрішньої енергії. Той, хто хоч раз відвідав сеанс, бажає повертатися знову, навіть не знаючи всю історію виникнення тайського масажу.

Ознайомитися з програмами можна на сторінці салону в Інтернеті, де є не лише детальний опис процедур, але і вартість, тривалість, можливість придбання сертифіката та навіть парні масажі. Традиційний тайський масаж розслабить тіло, оздоровить його й дозволить забути про більшість проблем зі здоров'ям. Звертайтеся до нас за телефонами, а наші фахівці проконсультують з усіх питань.