Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

LPG масаж: що це таке?

Майже в кожної жінки, що стикається з проблемою зайвої ваги, виникає чимало неприємностей зі станом шкірного покриву й емоційним дискомфортом у цілому. Останнім часом широкої популярності набули процедури LPG, що чинять ефективну дію на дерму. LPG масаж — що це за дивовижний спосіб, який сприяє зниженню ваги й боротьбі із целюлітом?

Пропонуємо детальніше ознайомитися з ним, адже вражаючі результати до і після сеансів говорять самі за себе. LPG масаж тіла — це апаратна методика корекції фігури без хірургічного втручання. Завдяки чарівним можливостям ендермології дівчата можуть безболісно позбутися «вічних» жіночих проблем.

LPG масаж: як він працює

Дивовижний ЛПДЖІ масаж тіла дозволить прибрати «целюлітну кірку» на будь-якій стадії її прояву та зробити шкіру гладкою та підтягнутою. Після комплексу процедур приберуться навіть локальні жирові відкладення, яких не вдавалося позбутися, навіть пітніючи в спортзалі. Апаратний масаж чинить лімфодренажний вплив, сприяє зменшенню стрий і рубців, а завдяки нейросенсорній дії покращується постава.

ЛПЖ масаж: що це? Апаратно-роликовий спосіб, розроблений французькими фахівцями. Це не дивно, адже Франція є флагманом у сфері рекуперативної медицини. Апаратна косметологія сьогодні вважається світовим лідером у корекції вікових змін. Про те, що таке ЛПЖ масаж, стало відомо ще в 1986 році. Тоді була розроблена й запатентована ця технологія, побудована на здатності спеціальних маніпул руйнувати жирові відкладення. Отже, ЛПЖ масаж — це зміна високоінтенсивного масажування та плавної сугестії на м’які тканини. Вакуумний масаж можна робити також у ділянці обличчя.

Невеликі камери масажують окремі ділянки шкіри, завдяки чому створюється вакуумний ефект і втягуються зморшки. Усі маніпули мають рухливі різноспрямовані ролики, що сприяють розминанню підшкірної клітковини.

ЛПЖ масаж: ефект та опис процедури

Вакуумний масаж проводиться за допомогою спеціального апарата, під час сеансу людина надягає спеціальний костюм. Окрім головного й бажаного ефекту — схуднення та моделювання фігури — процедури LPG мають безліч переваг, серед яких:

Дізнавшись, що таке масаж LPG, більшість дівчат, не замислюючись, записуються на сеанси, що приводять до формування тіла мрії.

На підготовчому етапі пацієнта оглядає лікар і записує дані в обмінну карту. За декілька годин до сеансу масажу не рекомендується вживати їжу, вітається рясне пиття. Процедура проводиться тільки в спеціальному костюмі. Апарат має різні циркуляційні режими, що дозволяють вирішувати безліч проблем. LPG масаж — це техніка покращення стану шкіри, ефективність якої помітна вже після 10 сеансів.

Показання до застосування вакуумного масажу

Серед передумов до проведення процедури LPG виділяють наявність зайвої ваги та жирових відкладень, рубців, шрамів, розтяжок, остеохондрозу, слабкого тургора, набряклості шкірного покриву.

Що таке LPG масаж тіла, не з чуток знають люди з підвищеною стомлюваністю організму. Сеанси допомагають розслабитися та отримати задоволення.

Процедуру проводять на будь-якій ділянці тіла. Вона сприяє стимуляції відновлення клітин, посиленню кровообігу тощо. LPG масаж можна робити з 18 років. Якщо потрібен фахівець для малюка, і ви не знаєте, як робити масаж голови дитині, краще довіртеся фахівцям.