Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Масаж обличчя проти зморшок: опис, ефективність, обмеження

Масаж від зморшок на обличчі — процедура, що має величезну популярність в індустрії краси. Салон ROYAL THAI SPA пропонує послугу тим, хто без хірургії хоче виглядати молодо та свіжо щодня. Уперше чуєте про масаж обличчя від мімічних зморшок? Читайте більше про процедуру — її особливості та приголомшливі результати.

Мімічний масаж для обличчя від зморшок: що це

Масаж на обличчя від зморшок — дивовижна техніка. Її переваги й особливості:

  1. Альтернатива оперативним втручанням, рівнозначна за ефектом (за умови регулярності).
  2. Масаж для обличчя проти зморшок практикується, коли ознаки старіння вже є, а також як профілактика.
  3. Це приємна процедура, яка не лише омолоджує, але й розслабляє, допомагає зняти стрес, відпочити, підвищує настрій.
  4. Масаж безпечний за умови, що ви в руках сертифікованого майстра та врахували протипоказання.
  5. Така процедура дешевша за хірургічну.

Методика пропрацьовує особливі масажні точки на обличчі від зморшок, концентруючи дію там, де ефективність буде максимальною.

Показання та ефективність мімічного масажу обличчя

Техніка має загальні ефекти, властиві всім масажним діям на лицьову дерму, а також особливу специфіку. Масаж для обличчя проти зморшок допоможе:

Також масаж обличчя від мімічних зморшок усуває набряклість, маючи лімфодренований ефект.

Ключова дія методу спрямована на боротьбу з першими ознаками старіння, які в середньому спостерігаються після 30 років. Якщо ви якраз в цьому віці, потіште себе курсом такого омолоджування — не пошкодуєте. Відвідувати фахівця можна й раніше, якщо стан шкіри цього потребує.

Масаж від зморшок на обличчі: особливості методики, протипоказання

Першими зазвичай проявляються зморшки на лобі (горизонтальні, міжбровні), у куточках очей, носогубних складках. Масажні точки на обличчі від зморшок пропрацьовуються за напрямком лімфотоку. Для помітного результату слід провести комплекс процедур, кожен сеанс у середньому триває від 10 до 30 хвилин.

Практикувати масаж обличчя проти зморшок можна в домашніх умовах, але тут ніхто не гарантує результативності. Належний рівень майстерності й ефективність забезпечить професійний майстер у салоні.

Мімічний масаж для обличчя від зморшок має низку обмежень, зокрема онкологічні захворювання, підвищена кількість папілом або родимок на шкірі, ранки, що не зажили, забиття, синці, алергії або запальні процеси, гіпертонічна хвороба, патології щитовидної залози.

У наступному матеріалі детальніше поговоримо про ще один масажний різновид для краси — пластичний масаж обличчя.