Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Масаж щіткою від целюліту — красиве тіло цілий рік

Масаж — лише одне слово, а скільки позитивних емоцій воно несе за собою. Окрім духовного ефекту, процедура чинить фізіологічну й косметичну дію. У центрі краси Royal Thai Spa відвідувачам пропонують зануритися в чарівливу атмосферу тайського масажу й чудово провести час.

Досвідчені фахівці допоможуть розслабитися, зняти втому й позбутися стресу. Крім того, після сеансу ваша шкіра стане ніжною, шовковистою та здоровою. Масажування тіла допоможе налагодити роботу внутрішніх органів, активізувати діяльність головного мозку.

Дівчатам давно відомий масаж тіла сухою щіткою, що сприяє дренажному ефекту. Так, він допоможе забезпечити приплив крові до проблемних зон, тим самим полегшивши розщеплювання клітин жирової тканини. Техніка драйбрашинг — один із найефективніших методів у боротьбі з «апельсиновою кіркою». Вагомим плюсом процедури є можливість проводити її в домашніх умовах.

Як правильно робити масаж сухою щіткою

Згідно з рекомендаціями професіоналів, масаж тіла щіткою перший час необхідно робити стоячи у ванні, і ви побачите, наскільки тіло очиститься від клітин, що омертвіли. Виконувати процедуру слід на суху шкіру перед прийняттям душу.

Для виконання процедури вдома обов’язково необхідно обирати виріб із натуральних матеріалів зручної форми: рослинна щетина й дерев’яна основа.

Як робити сухий масаж щіткою?

Антицелюлітний масаж сухою щіткою розпочинається зі стоп із поступовим переміщенням угору. Розтираючі рухи на кожній ділянці виконуються близько 10 разів. Ділянку колін проходять круговими жестами. Масаж щіткою для схуднення ніколи не проводиться під колінами. Далі йдуть стегна, сідниці й живіт — техніка та сама, виконується плавна, ніжна кругова циркуляція за годинниковою стрілкою.

Результат не змусить на себе чекати, адже гладка шкіра, як у дитини, — здійсненна мрія кожної жінки. Проста схема масажу сухою щіткою — це велика допомога в покращенні кровообігу, знятті набряків. Після масажу людина відчуває новий прилив сил та енергії.

Щітка для сухого масажу: як користуватися та чи є в цьому користь?

Драйбрашинг — популярна процедура у сфері індустрії краси. Останнім часом покращувати свою зовнішність і ділитися методами в соціальних мережах — популярне заняття більшості інстадив. Що, як не реальні відгуки, зможе підтвердити ефект і надихнути випробувати його на собі? Тим паче, що результат можна порівняти з вакуумно-роликовою процедурою на спеціальному апараті. LPG масаж — це чудова альтернатива антицелюлітній домашній процедурі.

Нижня частина тіла виконується довгими, прямими рухами за напрямком вгору, верхня — масажуючими кільцевими. Сухий масаж щіткою — схема, яка проводиться регулярно, кілька разів на тиждень.

Масаж сухою щіткою та скраб

Після драйбрашинга бажано прийняти душ (переважно контрастний), щоб змити відлущені частки. Можна зробити сухий масаж щіткою зі скрабом. Скрабування також є важливим етапом у догляді за тілом, що допомагає очищати шкіру від ороговілих клітин, зробити її еластичнішою та чистішою. Скраб сухою щіткою не рекомендують часто виконувати влітку через уразливість шкіри до УФ-променів.

Процедура краси в затишній атмосфері зі східною тематикою

Драйбрашинг має масу переваг, наприклад, зручність і заощадження часу, якого часто бракує в повсякденній метушні. Бажаєте відпочити від сірих буднів і зануритися в чарівливу атмосферу тайського СПА? Салон Royal Thai Spa неодмінно допоможе в цьому. Досвідчені фахівці знають, як робити масаж щіткою, розслабитися та релаксувати, допоможуть повністю відпустити всі думки й насолоджуватися приємним проведенням часу.