Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Рефлексотерапія в тайському масажі: точки та техніка

Під масажем мається на увазі один зі старих способів терапії, що використовується в різних світових культурах. Це популярна процедура, яка застосовується не лише для релаксації, але і з метою зменшення болю та покращення самопочуття в цілому. Сьогодні найвідомішим і одним із найпоширеніших є тайський масаж. Він з'явився понад 2 тисяч років тому, коли особистий лікар самого Будди масажуванням тіла замінив усю сучасну медицину, і ці практики та корисні ефекти тайського масажу збереглися до наших днів.

Тайська система масажування будується на традиційній тайській медицині. Вона включає різного роду техніки, у тому числі розтягування, пресинг, масажування та маніпуляції. До позитивних результатів, які спостерігаються вже після перших сеансів, відносять такі:

СПА-терапія як частина здорового способу життя стимулює підвищення рівня активності та розслаблення. Масажування складається з різних технік, включаючи погладжування, тертя, розминання, вібрацію та поштовхи.

Рефлексотерапія: що це таке

Класична тайська рефлексотерапія — ціла система маніпуляцій, що чинять сприятливу дію на людський організм. Цей вид масажу ґрунтується на стимулюванні тисячі нервових закінчень на ступнях, долонях, вухах і поблизу шкіри голови. Усі ці рефлекторні зони відповідають певним органам і системам організму. У процесі сеансу відбувається ефективне стимулювання ділянок організму та вивільнення потенціалу самозцілення.

Рефлексотерапія в Києві проводиться в одному з найкращих центрів Royal Thai Spa. Записатися на процедуру пропонується одним із найбільш зручних способів. Працюючи з меридіанами обличчя та деяких зон голови, фахівець зможе діагностувати наявність проблем, слабкості в одній із частин тіла, органах і залозах. У процесі сеансу масажистом використовується акупунктурна техніка стимулювання кісткового апарату, м'язів, енергетичних зон.

Незамінний засіб від стресу або депресії — рефлексотерапія. Акупунктурні точки розташовуються на меридіанах, які є каналами для енергетичних потоків. За допомогою їхньої правильної стимуляції можна впливати на циркуляцію енергії, відновлюючи гармонію та баланс організму в цілому. Масажування біологічно активних точок виконується пальцями, колінами, ліктями та ступнями, таким чином покращуючи роботу відповідних органів і систем організму.

Що таке рефлексотерапія? Подібний масаж може застосовуватися для скорочення больових симптомів, розслаблення м'язів і підвищення гемодинаміки, проблем із травленням, сном та іншими захворюваннями. Фахівцями бьюті-салону Royal Thai Spa використовуються різні східні практики, що торкаються всього організму, у тому числі енергетичного стану людини.

Рефлексотерапія — один із напрямів тайського масажу, який дозволяє пацієнтам розслабитися та відновитися після перенесених стресів. Як інструменти, що посилюють цілющий ефект, використовуються трави, олії, спеціальні палички. Процедура може проводитися на канапці або матах.

Рефлексотерапія для схуднення

Людський організм — складна система, і в разі порушення функцій однієї відбувається порушення і збій у роботі інших. Лікування рефлексотерапією передбачає усунення першопричини захворювання, а не симптомів нездорового стану. Надмірна вага — справжня проблема сучасної людини навіть за активного способу життя. Неправильний режим харчування, регулярні стреси та інше сприяють набиранню ваги.

Основи рефлексотерапії як немедикаментозного методу лікування надмірної маси тіла становлять особливий інтерес. Однією з особливостей практики є зміцнення циркуляції крові, унаслідок чого зменшується накопичення токсинів і шлаків та активізуються процеси їхнього виведення з організму. Рефлексотерапія ніг будується на впливі на певні точки на стопах, що, своєю чергою, налагоджує роботу внутрішніх органів, підвищує працездатність організму, завдяки чому відбувається стабілізація емоційного стану.

Розв’язати проблемні питання зі здоров'ям за допомогою масажу, рефлексотерапії можна в салоні Royal Thai Spa, фахівці якого завжди знайдуть комплексний підхід до нагальних завдань своїх пацієнтів. Ознайомитися з послугами бьюті-центру можна в будь-який час. На сайті салону надана повна інформація про послуги, що надаються, їхню вартість, тривалість сеансів і техніки проведення. Також можна потішити близьку людину та купити подарунковий сертифікат на проведення однієї з процедур.