Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

СПА-комплекс - глибока турбота про здоров'я тіла і душі

Складно визначитися з послугою при першому відвідуванні SPA-салону. Що обрати — лімфодренаж, пілінг або масаж обличчя? Про останній читайте детальніше в статті «Класичний масаж обличчя». А зараз обговоримо переваги вибору комплексу СПА-процедур — що входить, як вибирати салон тощо.

Причини обирати SPA-комплекс

Комплекс — набір різних методик, спрямованих на досягнення одного, кількох схожих ефектів. Хочете схуднути? Не завадить також підтягти шкіру, зробити її більш гладенькою. Спрямований на це комплекс включає відлущування старих частинок дерми, обгортання, масаж з оліями.

Вибирайте СПА-комплекс, якщо:

Якщо практикувати SPA-комплекс регулярно, буквально після кількох візитів до салону ви змінитеся зовні та відчуєте себе помітно краще.

Що передбачає комплекс СПА-процедур

Набір послуг залежить від проблематики — схуднення, проблеми опорно-рухового апарату, догляд за обличчям та ін. Різні комплекси СПА від РОЙАЛ ТАЙ включають:

  1. Скрабування — відлущування частинок ороговілої шкіри для надання здорового, сяючого, молодого вигляду.
  2. Обгортання, щоб розбити целюліт, вивести токсини, прискорити метаболізм.
  3. Масажі. Існує безліч технік. Royal Thai спеціалізується на тайських методиках. Масажний SPA-комплекс передбачає боротьбу з хронічною втомою, вирішення проблеми м’язового, суглобового болю, корекцію фігури тощо.

До речі, салон приємно відвідувати в компанії. Читайте більше про СПА для двох, можливо, цей варіант підійде саме вам.

Обираємо відповідний салон і СПА-комплекс

Довіряйте тіло та здоров’я виключно професіоналам. Комплекс СПА-процедур у Royal Thai забезпечує:

Адміністратор допоможе обрати відповідний комплекс СПА. Перед відвідуванням салону проконсультуйтеся з лікарем щодо можливих протипоказань.