Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Тайський масаж для дітей: особливості та користь

Про користь цієї процедури давно розповідають фахівці й ті, хто відчув на собі ефект від її застосування. Історія тайського масажу, який прийшов до нашої країни з далекого сонячного Таїланду, може розповісти безліч корисних фактів. Але секрети виконання процедури відомі тільки деяким, наприклад, майстрам СПА-салону Royal Thai Spa в Києві.

Сьогодні більшість батьків цікавляться питанням, чи можна робити тайський масаж дітям, а також у якому віці він рекомендований. Відповідь однозначно буде позитивною, але тільки в разі проведення процедури професійними масажистами. На відміну від дорослих сеансів, тіло дітей підлягає м'якішій дії.

Тайський масаж дітям: особливості

Правильний розвиток дитини — головне завдання батьків, які прагнуть дати своєму малюку найкраще. Уже від народження педіатри рекомендують робити дітям масаж спинки, животика, ніжок і ручок. Легкі масажні рухи заспокоюють малюка, а як бути з тайським? Так само, адже ця техніка підходить для всіх — від немовлят до людей старшого віку.

Тайський масаж для дітей має головну відмінність, яка полягає в методиці, рухах і силі дії. Коли йдеться про дитячий організм, масажист проводить процедуру максимально акуратно, м'яко стимулюючи шкіру, м'язи. Масаж сприяє:

Виконуючи дитячий тайський масаж, майстер враховує безліч нюансів, адже залежно від віку дитини техніки проведення відрізняються. Умовно вік, у якому можна починати робити процедури, поділяють на:

Для останньої вікової категорії можна проводити традиційний масажний сеанс, який роблять дорослим людям, тільки з урахуванням особливостей і сили м'язів дитини.

Масаж супроводжується розслаблювальним музичним супроводом, наприклад, як у йозі, тому впливає на емоційний і фізичний стан малюка. Також дуже корисний тайський масаж для спортсменів — відновлення після тренувань має бути регулярним. Щодо дітей, після процедури малюки стають тихішими, зникає підвищена невгамовність, зменшується гіперактивність.

Відмінними рисами такого тайського масажу є:

Крім того, перед сеансом батькам необхідно розповісти про бажаний ефект від процедур. Час сеансу залежатиме від віку.

Дитячий тайський масаж: користь

Від 4-річного віку починається активне формування опорно-рухового апарату, тому слід приділити особливу увагу хребту. Тайський масаж для дітей — це розроблена система, що об'єднує в собі елементи йоги, розтягування, розтирання та розминання, тільки позитивно впливає на організм.

Часто за допомогою процедури можна забути про деякі проблеми без участі медикаментів. До того ж масаж дарує приємні емоції, підіймає настрій. Масажування проводиться з використанням спеціальних заспокійливих олій, які цілюще впливають на організм. У процесі масажу відсутні больові та неприємні відчуття.

Де зробити професійний тайський масаж дитині

SPA-салон тайського масажу Royal Thai Spa пропонує комплексні послуги з догляду за своїм тілом і здоров'ям, включаючи дитячі програми. За допомогою зручного фільтру на сайті б'юті-центру можна швидко знайти потрібну процедуру, застосувавши такі параметри:

Щоб налаштувати дитину на сеанс, і вона змогла розслаблено себе відчувати з масажистом, рекомендується заздалегідь розпочати знайомство з тайською методикою. На сайті салону є вся необхідна інформація, у тому числі ціна. Також пропонується зробити подарунок коханим і придбати сертифікат на проведення масажу.