Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Традиційний балійський масаж: що це?

Балійський масаж — це неповторна СПА-процедура, спрямована на глибоку релаксацію та оздоровлення тіла. Багато клієнтів салонів краси цікавляться, що таке традиційний балійський масаж і які в нього особливості? Техніка відрізняється глибоким впливом на м'язово-зв'язковий апарат і базується на давніх балійських масажних прийомах. Вона поєднує в собі точковий масаж і цілий комплекс різноманітних дій. У процесі людина повністю розслабляється, тому процедура корисна не лише для фізичного здоров'я, але й для психологічного стану та настрою.

Техніка балійського масажу

Під час процедури масажист працює переважно долонями та ліктями. Використовуються розтирання, поплескування, натискання та техніка акупунктури.

У процесі пропрацьовуються: підшкірна клітковина, поверхневі та глибокі м'язи, сухожилля, кісткові структури. Виконання сприяє усуненню застою рідини, тому можна домогтися чудового антицелюлітного ефекту. Балійський традиційний масаж роблять із використанням натуральної кокосової олії. Тому SPA-процедура допомагає також інтенсивно доглядати за шкірою, глибоко живлячи та зволожуючи її.

Показання і протипоказання до проведення

Балійський масаж — це оздоровчий метод, який рекомендується за наявності таких станів:

Протипоказаннями до цього виду масажу є: онкологічні захворювання, будь-які інфекції в гострому періоді, важкі захворювання внутрішніх органів, епілепсія та психічні розлади. За наявності таких станів фахівець підбере альтернативний метод, який буде безпечним для вашого організму.

Переваги цієї СПА-процедури

Традиційна балійська техніка масажу покращує тонус м'язів, стимулює кровообіг і обмін речовин у тканинах. Вона ефективно усуває больовий синдром, робить шкіру більш підтягнутою, покращує рухливість хребта та суглобів. Завдяки впливу на активні точки покращується робота травної, дихальної, репродуктивної та серцево-судинної систем. Метод допомагає впоратися із частими головними болями, мігренню, нормалізує режим сну та неспання. Для додаткової ароматерапії в процесі може використовуватися не лише кокосова, але й ефірні олії, які підбирають індивідуально залежно від стану та вподобань клієнта. Процедура добре поєднується з іншими косметологічними методиками, підходить для будь-якого віку та статі.