Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Ультразвукова кавітація для схуднення

Відомі способи боротьби з надмірною вагою не обмежені тільки дієтою та підбиранням відповідних масажних практик. Існує безліч більш сучасних методів, що дозволяють домогтися помітного зниження жирових відкладень на животі, боках і стегнах. До них належить не тільки болюча ліпосакція, яка передбачає операційне втручання в організм, але й ультразвукова кавітація живота.

Як показує практика, апаратний спосіб впливу на підшкірний жир за своєю результативністю не поступається більшості відомих методів. Кавітація тіла дозволяє швидко позбутися жирових відкладень. Це безопераційний процес, який проходить швидко й безболісно для пацієнта.

Кавітація — що це і як проводиться

Кавітаційний ефект давно відомий фізикам. Він полягає в утворенні бульбашкових пустот у рідині або напіврідкому середовищі з подальшим зхлопуванням. У косметології цей ефект застосовується для видалення жирових відкладень за рахунок ультразвукового впливу. Кавітація проти целюліту є досить ефективною, оскільки дає змогу швидко схуднути в потрібних місцях за рахунок безпосереднього стимулювання проблемних зон: стегон, живота, пліч, боків, сідниць, рук тощо.

Замінюючи собою масаж, кавітація забезпечує розщеплення старих жирових відкладень, розбиває свіжу жирову тканину. Так, можна помітно зменшити об'єми тіла, позбутися целюліту, провести корекцію фігури. Важливий результат кавітації — відсутність негативного впливу на інші частини тіла, оскільки при використанні методу загального схуднення часто страждають не тільки проблемні зони, а й ті місця, для яких схуднення не передбачалося, наприклад, зменшується розмір грудей або стає змарнілим обличчя.

Кавітація — принцип дії

Для видалення жиру здійснюється вплив низькочастотним ультразвуком на жирові тканини. За рахунок утворення бульбашок, що лопаються, відбувається швидке їх розщеплення. Процедура зачіпає тільки жирові клітини. Інші частини тіла, наприклад, м'язові волокна, кровоносні судини й капіляри, не страждають, оскільки мають більш щільну та міцну структуру. До того ж побічні ефекти кавітації сприятливо впливають на тіло, це своєрідний мікромасаж.

Жир, що вивільнився з клітин, виводиться природним шляхом за допомогою лімфатичної системи й частково через кров.

Наслідки кавітації — помітне локальне позбавлення жиру, збільшення м'язового тонусу, підтягнення та оздоровлення шкіри і підшкірних тканин.

Кавітація: за і проти

Показання для кавітації:

Разом із тим ця методика має деякі особливості, які слід враховувати перед записом на процедуру. Наявні протипоказання для кавітації:

Щоб дізнатися, чи шкідлива кавітація в кожному конкретному випадку, варто проконсультуватися з лікарем.

Як правильно робити кавітацію

Підготовка до кавітації розпочинається з нанесення контактного гелю на оброблювану ділянку. Далі здійснюють вплив маніпулою. Залежно від зони час обробки може становити 20—40 хвилин. Після завершення роботи ультразвукового апарата проводиться апаратний масаж. Для більшої ефективності курсу схуднення ультразвук варто поєднувати з масажем живота, щоб швидше позбутися небажаного жиру.

Наскільки ефективна кавітація, як часто робити — усю цю інформацію можна дізнатися у фахівця. Щоб зрозуміти, скільки потрібно процедур кавітації, слід обговорити тривалість курсу з косметологом. У середньому достатньо 3—10 сеансів раз на тиждень. Одна ділянка, як правило, потребує до шести процедур. Після проходження курсу необхідно витримати інтервал щонайменше у 6 місяців.