Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Що таке вакуумно-роликовий масаж

Ніщо так не засмучує кожну жінку напередодні літа, як целюліт. Так, багато представниць прекрасної статі стикаються з проблемою зайвої ваги, яка призводить до неприємних проблем зі станом шкірного покриву й емоційного дискомфорту в цілому.

Згідно зі статистичними даними, локальне збільшення жирових відкладень відзначається більше в жінок (до 90 %), ніж у чоловіків. Головною причиною такого цифрового дисбалансу є зведення до мінімуму жіночого статевого гормону (естрогену) в чоловіків.

Візуально «апельсинової кірки» на шкірі може не спостерігатися, але це не означає, що процеси мікроциркуляції не порушені. Як кажуть, готуйте сани влітку. Адже найчастіше процес підготовки зовнішнього вигляду й боротьби із зайвими кілограмами починається напередодні пляжного сезону.

Горбиста шкіра з'являється на животі, стегнах, сідницях, і навіть сувора дієта з виснажливими тренуваннями можуть не дати позитивного ефекту. Останнім часом здобули популярність різні апаратні методики масажу й корекції фігури. Завдяки інноваційним розробкам досягти тіла своєї мрії можна за допомогою професійного обладнання. Вакуумний масаж: що це таке?

Спеціальний вакуумно-роликовий масаж — це найкращий апаратний метод, спрямований на корекцію фігури. Техніка поєднує в собі вакуумне та роликове масажування в одному сеансі. Усім відомо, що під час схуднення насамперед зменшуються не потрібні сантиметри, а груди. Щоб жирові відкладення зменшувалися правильно, необхідно вдаватися до вибіркового покращення кровообігу за допомогою процедури вакуумно-роликового масажу.

Ефективно впливаючи на дерму, LPG-масажі є проривом у галузі косметології. Вакуумний роликовий масаж без хірургічного втручання дозволить жінкам безболісно позбутися споконвічних жіночих проблем.

Вакуумно-роликовий масаж: принцип дії

Про те, як правильно робити вакуумно-роликовий масаж, знають досвідчені фахівці бьюті-центру Royal Thai Spa. Цей метод не лише допомагає позбутися «апельсинової кірки», але й сприяє відновленню гладкості та пружності шкіри.

Вакуумний масаж: що це — реальний ефект або данина моді? Під час вакуумного масажу тканини насичуються киснем, що сприяє покращенню кровообігу. Потім за допомогою спеціальної роликової насадки здійснюється механічне масажування, яке дозволяє зменшити жирові відкладення, перекочуючи складки шкіри в різних напрямках.

Як працює вакуумно-роликовий масаж? Зміна високоінтенсивного масажування та плавної сугестії на м'які тканини сприяє оновленню дерми й покращенню її тургору. Вакуумний масаж можна робити і в ділянці обличчя. Стимуляція лімфодренажу допоможе в стислі терміни позбутися проблем із целюлітом.

Показання до LPG-масажів

Усі охочі отримати красиве тіло можуть спробувати баночний масаж. Обмежень за сезонністю, віком дорослої людини та статтю немає. Як правило, LPG застосовують у разі потреби корекції фігури, а також зашлакованості організму, слабких судин, наявності м'язової напруги й інших проблем. Крім того, процедура може допомогти спортсменам як розслаблювальний захід.

Вакуумно-роликовий масаж: протипоказання

Незважаючи на позитивні відгуки та явні переваги вакуумно-роликового масажу, процедура має і протипоказання, серед яких:

Крім того, жінкам не можна проводити сеанси під час менструального циклу. Часто можна почути питання, чи можна робити масаж при грижі хребта або чи можна робити масаж, коли болить спина, чи не зашкодить LPG-масаж у разі хвороби та поганого самопочуття. Відповіді на подібні запитання ви можете отримати від консультантів центру краси Royal Thai Spa, які з радістю допоможуть розв’язати будь-яку ситуацію.

Після сеансів на тілі можуть спостерігатися стійкі почервоніння і навіть синці. Масажисти центру намагаються не допускати подібних явищ, але це може залежати від чутливості шкіри та проникності кровоносних судин.

Як правильно робити вакуумний масаж апаратом

Правильно проведена процедура сприяє чудовому розслабленню. Вакуумно-роликовий масаж проводиться за допомогою спеціального устаткування з насадкою та вакуумними банками. У процесі масажування шкіра проблемної ділянки засмоктується в насадку. У цей час і відбувається знищення жирових відкладень, вміст яких виводиться за допомогою лімфатичної системи та пір. Під час вакуумних процедур для досягнення бажаного результату важливо дотримуватися регулярності.