Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Як часто треба робити іспанський масаж обличчя?

Іспанський масаж обличчя (хіромасаж) — одна з найприємніших процедур у сучасній косметології. Унікальна методика спрямована на глибоке розслаблення м'язів та активацію обмінних процесів у шкірі. Хіропластичний масаж проводиться не лише для обличчя, але й для всього тіла, ефективний у боротьбі із целюлітом, набряками та зайвими кілограмами. Курс іспанського масажу для обличчя омолоджує шкіру, відновлює її тонус і пружність, забезпечуючи ефект ліфтингу. Виконання процедури краще довіряти професіоналам, які досконало володіють масажними прийомами та допоможуть досягти видимого результату вже після першого сеансу.

Особливості іспанської техніки масажу обличчя

Основними особливостями, що обумовлюють ефективність методу, є:

Існує декілька основних технік хіромасажу: міофасціальна, біоваскулярна, гемолімфодренажна тощо. Деякі з них можуть комбінуватися, тоді як інші не можна застосовувати разом через протилежні ефекти. Масаж за іспанською технікою добре поєднується з іншими методиками, наприклад, мікрострумами для обличчя. Як часто робити мікрострумову терапію обличчя та правильно чергувати процедури, визначає досвідчений косметолог.

Показання та протипоказання

Іспанський моделюючий масаж обличчя буде корисним, якщо ви помічаєте такі зміни:

Іспанська техніка масажу обличчя дозволяє позбутися цих косметичних дефектів при курсовому виконанні.

Масаж не рекомендується робити в разі порушення цілісності шкірних покривів (рани, садна) і гострих інфекційних захворювань шкіри. Заборонений він і за наявності доброякісних новоутворень, які можуть травмуватися в процесі. Онкологічні захворювання, психічні розлади, респіраторні інфекції також є протипоказаннями до виконання хіромасажу.

Як часто треба робити хіромасаж?

Один курс іспанського масажу зазвичай включає 10—15 процедур. Інтервал між сеансами не має перевищувати 1—2 дні, щоб досягти помітного пролонгованого ефекту. На рік рекомендується виконувати два курси хіромасажу — по одному кожні 6 місяців.

Жінкам після 45—50 років косметологи можуть порадити проводити процедуру частіше — 3 рази на рік, оскільки з віком метаболічні процеси вповільнюються, і зберегти ефект на 6 місяців складніше.

Точна кількість сеансів підбирається індивідуально. Майстер звертає увагу на загальний стан шкіри, можливість проведення додаткових методик та інші чинники.

На який ефект слід чекати?

Техніка іспанського масажу обличчя дозволяє досягти вражаючих результатів:

  1. Покращується тонус м'язів, підтягується овал обличчя.
  2. Шкіра стає більш зволоженою, вирівнюється її тон.
  3. Зменшується вираженість навіть глибоких мімічних зморшок.
  4. Зникають набряклість обличчя та мішки під очима.

Хіромасаж також добре заспокоює людину та допомагає боротися з головним болем. Під час процедури легкі та плавні рухи масажиста дозволяють забути про всі проблеми та зануритися в повний релакс.