Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Як прибрати кісточку на нозі за допомогою масажу?

Вальгусна деформація — поширена недуга, що виникає переважно в жінок після 40 років. У народі відома й інша назва — «кісточка», або «шишка». Появі недуги сприяє робота, пов’язана з постійним ходінням. Також шишка може виникнути через носіння вузького взуття на високих підборах.

Якщо у вас є кісточки на ногах, позбутися їх треба якнайскоріше. Захворювання нерідко супроводжується болем, воно важко піддається лікуванню. Чим раніше ви звернете на це увагу та вживете заходів, тим вищою є вірогідність успіху.

Але як прибрати кісточки на нозі? Один із методів — масаж. Він допоможе повністю виправити ситуацію, якщо лікування розпочате на ранній стадії. Також нерідко використовуються народні засоби. Сукупність методів дозволяє полегшити стан і обійтися без операції.

Масаж шишки на нозі несе в собі велику користь:

Своєчасний масаж допоможе прибрати кістку на нозі незалежно від причин її появи.

Як зменшити кісточку на нозі за допомогою масажу?

При запущеному стані не так легко впоратися із захворюванням. При виникненні проблеми масаж великого пальця ноги треба проводити регулярно. Процедура доступна і в домашніх умовах. Але якщо її робитиме фахівець, ефект ви побачите набагато швидше. Це обумовлено знанням техніки. Ідеться не лише про роботу з ногами. Досвідчений майстер знається на тому, як робити масаж голови дитині, коли і кому протипоказані процедури, якими методами користуватися при вальгусній деформації тощо.

При зверненні до професіонала спеціально для вас будуть підібрані прийоми, які виявляться максимально ефективними при розв’язанні проблеми. Рішення за вами, і при бажанні отримати допомогу майстра звертайтеся до салону Royal Thai Spa.

Підготовка до масажу стоп при кісточках

Перед масажем стоп при кісточках необхідно провести підготовчі процедури. Для цього використовуються ванночки для ніг, приготовані з лікарськими рослинами (шавлія, ромашка) або декількома краплями ефірної олії. Пом’якшення згрубілої шкіри рекомендоване для будь-якого типу фут масажу.

Після проведення процедури потрібне зволоження. Для цього підійдуть спеціальні креми з регенеруючим, живильним й іншими ефектами. Компоненти, що входять до їхнього складу, допоможуть відновити шкірний покрив. При використанні спеціальних кремів можливе зменшення болісних відчуттів. Це відбувається за рахунок того, що задіяні у складі речовини потрапляють до глибоких шарів шкіри.

Також ви можете скористатися засобами із зігріваючим або охолоджувальним ефектом. Позитивний вплив справляють креми й мазі, до складу яких входять алое, ведмедяча жовч або жир, бішофіт.

Масаж кісточки на нозі проводиться в певній послідовності. Щоб вам було зручніше, можна покласти під стопи м’який валик, наприклад, згорнутий рушник або невелику подушку. Не залишайте на самоплив появу кісточки на ногах — лікування масажем допоможе купірувати неприємні наслідки.

Як робити масаж для кісточки на нозі

При появі кісточки на нозі масаж здійснюється в декілька етапів. Спершу шкіра та м’які тканини готуються до процедури, для чого необхідно розтерти стегна та литки легкими рухами. Це покращить кровообіг ступень.

Щоб позбутися кісточки на нозі, треба розігріти й самі стопи. Для цього використовуються масажний крем або олія. Починаючи з погладжування підошви ніг, треба розім’яти пальці, а від них рухатися до щиколотки.

Після виконання процедур починається безпосередньо масаж. Професіоналами використовується безліч способів, і кожен із них підбирається індивідуально. Якщо ви хочете знати, як самостійно прибрати кістку на нозі, що випинає, візьміть до уваги такі рекомендації:

Якщо масаж викликає сильний біль, його треба припинити. Переходьте до легких погладжувань ступні. Як позбутися кісточки в такому разі, підкаже фахівець. І пам’ятайте, що самостійний масаж заборонений вагітним жінкам і пацієнтам із варикозним розширенням вен.