Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

3D масаж: що це за процедура

ЗД моделювання обличчя — масаж з унікальною технікою, що сприяє омолоджуванню за допомогою глибокого пропрацювання м'язових волокон. Ця методика спрямована на загальне омолоджування та дуже відрізняється від відомих раніше. 3D ліфтинг масаж обличчя можна назвати новою ерою в косметологічній галузі. Результати дійсно вражають. Також цей метод відомий як французький 3D масаж із моделюючим ефектом. Його назва пояснюється тим, що під час процедури масажист ніби стає скульптором нового овалу обличчя.

Масаж обличчя 3Д: особливості проведення

Як правило, сеанс триває впродовж однієї години, для більшої ефективності бажано пройти курс (щонайменше 8 процедур). Процедура має проводитися щотижнево. Результат помітний відразу, якщо масаж робить професіонал.

Після всього курсу формується м'язова пам'ять, завдяки чому обличчя виглядає молодше. Кожні пів року курс процедур необхідно повторювати та не забувати про підтримувальний сеанс раз на місяць. Методика показана для осіб після 25 років.

Ефект ліфтингу, який дарує масаж обличчя 3Д, побудований на активізації м'язів, що недостатньо працюють. У результаті формується більш явний м'язовий каркас овалу обличчя, можна забути про обвисання шкіри. Також ця методика значно покращує мікроциркуляцію, прискорює обмінні процеси, через що її відносять до терапевтичної косметології. Усе це сприяє виробленню в організмі волокон еластину й колагену, що в результаті покращує тонус дерми.

На додаток відбувається позитивний вплив на нервову й лімфатичну системи організму. Як результат — до дерми надходить більше кисню та мінералів, а також спостерігається приплив крові.

Ця методика протипоказана в разі механічних ушкоджень шкіри, наявності численних родимок і акне, гіпертонії та куперозу. Також не варто її проводити під час вірусної хвороби, інфекційно-запального процесу. Відкласти процедуру слід вагітним жінкам і матерям-годувальницям. Ще одним протипоказанням є епілепсія.

Попередня консультація важлива перед будь-яким масажем, наприклад, поцікавтеся, чи можна робити масаж при сколіозі?

Результати 3D масажу обличчя

ЗД масаж варто відвідати кожній людині для розслаблення тіла й відпочинку. На які результати від нього можна чекати?

  1. Покращення еластичності та пружності дерми на обличчі, шиї, а також у зоні декольте.
  2. Зниження набряклості, темних кругів.
  3. Зняття затисків м'язів.
  4. Усунення «гусячих лапок» та інших дрібних зморшок.
  5. Зменшення провисання щік, другого підборіддя та мішків під очима.
  6. Формування м'язового каркаса й моделювання чіткого овалу обличчя.
  7. Істотне згладжування міжбрівних, носогубних та інших глибоких зморшок.
  8. Усунення в'ялості м'язів і втомленого вигляду.

Крім того, 3Д масаж обличчя здатен позбавити від безсоння та допомогти вирішити невротичні проблеми.

Подарувати такі ефекти, та ще й всі разом, не в змозі жодні апаратні процедури й масажери, вони не замінять чуйних рук талановитих і досвідчених масажистів.