Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Чим корисний кріомасаж обличчя?

Кріомасаж — ефективна омолоджуюча процедура, що поєднує в собі користь масажу та впливу холоду на шкіру. У косметології низькі температури використовуються з давніх часів для досягнення протизапального та загальнозміцнюючого ефектів. Кріомасаж обличчя дозволяє боротися з багатьма естетичними недоліками шкіри та вважається універсальною, безпечною процедурою. Важливо проходити її курсом, щоб домогтися помітного позитивного результату.

Суть методу

Багато клієнток косметологічних салонів цікавляться: що таке кріомасаж обличчя? Процедура виконується з використанням рідкого азоту, що має температуру –196 градусів. Спеціальний масажний аплікатор занурюють у холодний азот і після цього виконують рухи за масажними лініями. Спеціальна підготовка не потрібна: спочатку шкіру ретельно очищають і тонізують.

Кріомасаж у косметології використовується не лише для обличчя. За наявності целюліту він проводиться в проблемних зонах, а в разі підвищеного випадання волосся — на шкірі голови. Також у косметологічних клініках рідкий азот використовується для видалення різних доброякісних новоутворень (бородавок, папілом, родимок). Важливо, щоб процедуру виконував кваліфікований фахівець, який зможе точно розрахувати необхідну тривалість впливу холоду на шкіру.

Показання

Азотний масаж обличчя рекомендується виконувати за наявності таких показань:

Курс кріомасажу в комплексі з грамотно підібраним домашнім доглядом дозволить швидко позбутися перелічених вище проблем.

Протипоказання

Кріопроцедура для обличчя протипоказана за наявності таких станів:

Якщо у вас є протипоказання до кріомасажу, фахівець зможе підібрати альтернативний метод догляду за шкірою обличчя.

Користь від масажу обличчя рідким азотом

Процедура позитивно впливає на стан шкіри та зовнішній вигляд обличчя в цілому. Крім того, після кріомасажу спостерігаються такі ефекти:

Ще однією перевагою масажу обличчя азотом є те, що він добре поєднується з іншими процедурами, наприклад, із японською технікою Асахі. Косметолог зможе підібрати для вас комплексну допомогу для омолоджування, усунення акне, інших проблем зі шкірою та пояснити, як часто робити масаж обличчя Асахі в домашніх умовах.

Сеанс триває до 15—20 хвилин, у процесі може виникнути легкий дискомфорт і поколювання, що пов'язано із впливом холоду. Рекомендується виконувати кріомасаж курсами з 10—15 процедур з інтервалом у 2—3 дні. Для підтримання ефекту бажано повторювати курс кожні 6 місяців.