Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Що таке хіромасаж для тіла

Хіромасаж тіла — це методика, винайдена іспанським масажистом Енріке Гарсіа Кастеллс. При виконанні процедури відбувається вплив не лише на фізичне тіло людини, але й на її психоемоційну складову. Хіромасаж обличчя може замінити процедури пластичної хірургії.

Що таке хіромасаж і його різновиди

Досить часто на практиці виникає питання про те, що є хіромасажем. Його особливість полягає в тому, що фахівець використовує максимально складні маніпуляції, спрямовані на розтягування не лише шкіри, але й підшкірних м'язів. Їхнє активне залучення сприяє швидкому оздоровленню всього організму.

Хіромасаж на практиці може бути представлений різними видами, серед яких можна виділити такі:

В основі такої процедури лежить ручний метод впливу, що дозволяє домогтися шикарного результату. Також хіромасаж дозволяє позбутися гіперкератозу.

Іспанський хіромасаж: особливості техніки

В Іспанії цей вид масажу досить популярний, але і у східних, і в наших країнах він має великий попит через чудовий результат, якого можна досягти за короткий проміжок часу. У середньому процедура за тривалістю становить одну або дві години. Цей параметр визначає лікар індивідуально залежно від проблем зі шкірою та віку клієнта. У домашніх умовах цю процедуру також можна робити, при цьому вона займатиме близько 20 хвилин. Щоб отримати гідний результат, курс має складатися щонайменше з 10 сеансів. Бажано проводити процедуру 2—3 рази впродовж тижня.

Сама техніка масажу для фахівця буде досить зрозумілою та складатиметься з двох етапів:

  1. Очищення шкірного покриву. Рекомендується не лише прибрати залишки косметичних засобів, але й зробити легкий пілінг, що підготує шкіру до масажу.
  2. Проведення процедури. Усі рухи фахівець здійснює чітко за масажними лініями.

Виконати якісний хіромасаж у Києві можна в нашому косметологічному центрі, де досвідчені фахівці зроблять усе можливе для того, щоб клієнт розслабився, поки лежатиме на канапці, та отримав гарний результат.