Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Корисні ефекти тайського масажу для жінок і чоловіків

Кожна людина — індивідуальність, як і її манера поведінки, стиль життя та інші характеристики. Але якщо для однієї з них щось буде користю, це не означає благо для всіх. Така аксіома є правильною, але не для тайського масажу, ефект від якого доведений тисячолітньою практикою та численними дослідженнями медиків і фізіологів. СПА-терапія як частина здорового способу життя застосовується не просто як якийсь вплив на тіло, а як ціла філософія здоров'я та енергетичної практики.

Тайський масаж відвідують не лише з метою оздоровлення та позбавлення від певних захворювань, але і щоб стежити за станом свого тіла. Головне — правильно підібрати вид масажування відповідно до показань і протипоказань. У центрі Royal Thai Spa запропонований вибір великого різноманіття послуг, тому кожен охочий розслабитися та отримати дозу релаксу зможе знайти для себе свою процедуру.

Ефект від тайського масажу

Традиційний тайський масаж дістав декілька назв: пасивна, тайська йога, у якій від пацієнта не потрібно жодних зусиль. В основі техніки лежать постулати східної медицини. У результаті маніпуляцій відбувається колосальний вплив на організм, що сприяє покращенню самопочуття в цілому. Це один із методів відновлення сил, душевної рівноваги та фізичного балансу, що був глибоко пропрацьований і освячений традиціями, адже тіло заряджається бадьорістю та позитивною енергією.

Особливістю традиційного тайського масажу є залучення всіх частин тіла в процесі сеансу: ліктів, колін, стоп. Це допомагає глибоко та ретельно пропрацьовувати всі зони, що приведе до більш вираженого та стійкого результату. У бьюті-центрі Royal Thai Spa представлена безліч послуг, спрямованих на різні зони:

Якщо робити тайський масаж стоп, який ефект можна отримати від процедури? Таке запитання регулярно ставлять клієнти. Відповідь на нього є простою та очевидною, адже сьогодні техніка передбачає такі ефекти:

Первинним завданням тайської техніки був розслаблювальний і заспокійливий ефект, зняття больових відчуттів і позбавлення від погіршень здоров'я. Не залишився осторонь позитивний вплив на нервову систему, який стали помічати лише після одного сеансу. Рефлексотерапія в тайському масажі: точки та техніка істотно допомагають впоратися з емоційними та фізичними навантаженнями, хронічною втомою.

Ще одне запитання, яке ставлять досить часто, полягає в тому, наскільки часто робити тайський масаж. Тут спрацьовує золоте правило — не завжди «більше» означає «краще». Попри всю користь і ефективність, відвідувати сеанси необхідно з дотриманням рекомендацій фахівців.

Важливо дотримуватися певних рекомендацій щодо тривалості та кількості сеансів. Занадто інтенсивні та багаторазові навантаження можуть перекреслити отриманий позитивний результат. Щоб уникнути таких наслідків, треба дотримуватися простих рекомендацій. Наскільки часто можна робити тайський масаж, щоб досягти бажаного ефекту? Лише декілька сеансів — і можна забути про болі в спині та м'язах, які супроводжували впродовж тривалого періоду.

Тайський масаж: наскільки часто можна робити

Традиційний тайський масаж ефективно справляється з проблемами, які не минали за допомогою медикаментозного лікування. Правильний вплив на організм дає можливість відчути себе по-справжньому живим кожною клітиною тіла. Наскільки часто треба робити тайський масаж, щоб він мав результат, з урахуванням наявних проблем? Наприклад, одна людина відчує покращення вже через 4 сеанси, а іншій потрібно 8—12 для досягнення бажаного ефекту.

При відвідуванні СПА-центру для кожного клієнта розробляється програма, якої рекомендується дотримуватися. З найбільш поширених версій, наскільки часто потрібно робити тайський масаж, можна виділити:

Більшість масажистів рекомендують дотримуватися другого підходу, щоб він приніс більше користі. Щодня відвідувати сеанси дозволяється тільки за призначенням лікаря. Сеанси краще проводити не частіше за декілька разів на тиждень, щоб не піддавати організм інтенсивним навантаженням і давати йому повноцінний відпочинок.