Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Масаж Цигун — що це: загадки східної краси та здоров'я

Практично вся нетрадиційна китайська медицина включає комплекс маніпуляцій, спрямованих на відновлення енергетичного потоку організму, що сприяє фізичному оздоровленню людини.

Під поняттям Цигун масаж мається на увазі робота з енергією. Назва оздоровчого процесу досконало гармоніює із суттю методики, що широко використовується з профілактичною метою. Головною відмінністю цього виду масажування від класичного європейського є початок роботи сеансу. Так, процедура розпочинається зі зняття енергетичних блоків, які головним чином утворюються в хребті, суглобах і голові. Є й інша техніка — традиційний балійський масаж: що це таке, можна дізнатися з іншої статті.

Цигун масаж — це давня та багатозначна частина медичної системи Китаю, що включає акупунктування в комплексі з масажуючими рухами, спрямованими від центру до периферії тіла.

Цигун масаж: техніка виконання

Китайський Цигун масаж — це ціла наука, що вивчає ауру людини, її потенціал і можливості. Під час процедури проводиться масажування не конкретного органу, наприклад лікування стоп, а оздоровлення всього організму через енергетичні потоки.

Масаж Цигун включає легкі погладжування, розтирання, поплескування, у процесі яких пацієнт отримує енергію Ци, що нормалізує природний баланс організму. Вправи супроводжуються приємною розслабляючою музикою. Масажування розпочинаються з голови та плавно розподіляються по всьому тілу. Важливим моментом у вправах китайської гімнастики є відсутність протипоказань.

Особливо ефективний самомассаж обличчя за старовинною китайською практикою. Простий і корисний масаж обличчя Цигун допоможе надовго зберегти шкіру гладкою та красивою.

Переваги енергетичного масажу

Мабуть, сучасна європейська людина вважає наївною таку філософію, проте ті, хто особисто відчув чарівний феномен відновлення сил після Цигун-терапії, виділяють явні переваги процедури:

Масаж Цигун для обличчя сприяє покращенню епідермісу, призводить до посилення циркуляції крові, нормалізації обміну речовин і навіть допомагає в боротьбі із зайвими кілограмами.

Поряд із Цигун-процедурами виділяються й інші мануальні методики. Чим корисний масаж обличчя Кобідо? Ця процедура дозволяє підтримувати неймовірну гладкість і пружність шкіри.