Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Масаж для покращення постави: техніки та методики корекції

Для комфортного життя та гарного самопочуття кожної людини треба стежити за станом організму. Особливо важливо звертати увагу на стан спини, а саме постави. У повсякденному житті хребет піддається численним навантаженням. Особливо негативним чином на поставі позначається постійний сидячий спосіб життя, брак фізичної активності, носіння важких речей та інші чинники. Масаж при порушенні постави стане найкращою профілактикою для нормалізації стану за наявності проблем зі спиною. У Києві можна відвідати масажний кабінет, де досвідчені фахівці проведуть не лише розслаблювальний, але й корисний масаж для спини та покращення постави. У таких масажних кабінетах активно використовується техніка масажу Гуа Ша: китайські традиції для вашого здоров'я дадуть чудовий результат. Такі процедури дуже популярні в Таїланді й зараз з'явилися в масажних салонах Royal Thai Spa в Україні.

Масаж для випрямлення постави: як правильно виконується техніка?

Досить часто на практиці виникає питання про те, чи можна виправити поставу за допомогою масажу. Якщо процедура виконуватиметься з урахуванням усіх правил та із застосуванням правильної техніки, позитивний результат не змусить на себе довго чекати, і тіло одразу відреагує на цю дію.

Виконання масажу при порушеній поставі ставить перед собою такі завдання:

Усі дії, які виконує масажист, повністю спрямовані на м'язи та можливі тригерні ділянки, що є в тілі. Майстер, що працює в масажному салоні, точно знає, як правильно та ефективно впливати на певні точки спини, щоб отримати сприятливий результат.

Масаж для рівної постави: особливості проведення процедури

Традиційний масаж для покращення постави буде результативним, якщо дотримуватися всіх рекомендацій. Перед самим сеансом не варто вживати їжу. Рекомендується, щоб інтервал між її прийманням і процедурою становив щонайменше 50 хвилин. У разі спраги можна випити невелику кількість води.

Для проведення масажу для покращення постави краще обрати рівну, максимально жорстку і досить стійку поверхню. Бажано, щоб вона розташовувалася на рівні пальців або безпосередньо на рівні руки. Навіть якщо проводитиметься дорослий масаж, він має бути максимально обережним. Якщо людина відчуває на сеансі масажу дискомфорт, це вказує на те, що вплив дуже інтенсивний. Від такої процедури краще відмовитися.

Тривалість маніпуляцій може бути різною, що визначається індивідуально для кожного клієнта. В основному процедура займає від 15 до 60 хвилин. Цілий курс може складатися з 10—20 процедур, що підбирається індивідуально для кожної людини. Такий курс рекомендується робити хоча б раз на рік.

Техніка масажу при порушенні постави

Система масажу, спрямована на покращення постави, складається з певних маніпуляцій впливу на конкретні групи м'язів. Тут майстер має враховувати факт того, що за порушеної постави м'язи спини дуже розтягнуті, м'язи преса розслаблені, а у верхній частині грудей вони, навпаки, перебувають у напруженому стані. Перші сеанси мають бути спрямовані на те, щоб розслабити шийні та спинні м'язи, тому вплив має бути м'яким. Після цього можна підвищувати м'язовий тонус. Ця маніпуляція супроводжується інтенсивнішими процедурами. За наявності сутулості часто використовуються такі види масажу:

Такі ручні масажі будуть досить ефективними у тому разі, коли треба впоратися із сутулістю, при цьому вік людини не має значення. Додатково можна розглянути масаж із використанням ароматерапії: користь ефірних олій позитивно позначається на загальному стані організму.