Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Масаж голови для росту волосся

Масаж голови для зростання волосся

Масаж голови — це дуже простий і дієвий засіб проти випадіння волосся і для його зміцнення. У процесі масажу активізуються нервові закінчення, нормалізується кровопостачання. Його використовують разом з іншими способами лікування, і він має добрі результати.

У зимовий час на волоссі погано позначається холод, що робить його сухим і ламким. Масаж сприяє правильному кровообігу, що призводить до активізації зростання волосся, а також покращує його живлення. Масаж голови знімає головний біль, втому очей, знижує загальний рівень стресу, нервової напруги та тривожності.

Показання та протипоказання до проведення класичного масажу голови

Масаж голови рекомендують у таких випадках:

Протипоказання до проведення масажу для шкіри голови:

За наявності хоча б одного із цих чинників масаж робити не варто.

Масаж для голови від облисіння

Процедуру проводять приблизно за півгодини-годину до миття, адже масаж допомагає активізувати виділення підшкірного сала, що неминуче призведе до забруднення волосся. Заведено вважати, що масаж потрібен тільки жінкам, але це не так. Масаж голови чоловікові не менш корисний, ніж жінці.

Масаж голови від випадіння волосся ― не лише салонна процедура, його цілком можна робити і в домашніх умовах. Техніка проведення масажу голови проти випадіння волосся:

Масажери для голови для зростання волосся

Для масажу голови при випадінні волосся також розроблені особливі масажери.

Масажер для голови корисний усім людям і чинить сприятливу дію на організм. Якщо користуватися масажером постійно, він допоможе покращити загальне самопочуття, вирішити існуючі проблеми з волоссям або шкірою голови, а також підтримувати їхній стан у профілактичних цілях. Такі процедури актуальні й для людей із недостатньою фізичною активністю або високим інтелектуальним навантаженням.

Масаж для голови для зростання волосся гарантує чудові результати. Також рекомендують розчісувати волосся спеціальними масажними щітками. Робити це слід за напрямком зростання волосся. Для додаткового припливу крові до шкіри голови голову слід трохи схилити з кушетки вниз.

Масаж голови для зростання волосся в чоловіків і жінок важливо проводити в комплексі із загальним масажем тіла, що викличе більший ефект.

Масаж для голови при випадінні волосся також можна використовувати як доповнення до будь-якого виду лікування. Масаж також можна поєднувати з використанням відварів із лікарських трав. Біологічно активні речовини таким чином краще засвоюються, і досягається взаємний ефект від використання.

Якщо ви робите масаж шкіри голови для зростання волосся, він має бути регулярним, від цього залежить його ефективність. Масаж голови можна проводити і в домашніх умовах, але це має робити профільний фахівець, що володіє правильними методиками. Непрофесійний підхід у кращому разі не дасть бажаного результату, а в гіршому — зашкодить здоров’ю.

Класичний масаж голови доступний у салоні краси ROYAL THAI SPA. Окрім безперечного лікувального ефекту, ця процедура сприяє релаксу й розслабленню, що сприятливо позначається на загальному стані організму.

Дуже корисною процедурою для стимулювання зростання волосся є вакуумний масаж голови. Детальніше про неї можна дізнатися в наступній статті.