Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Мікрострумова терапія обличчя: як часто робити?

Мікрострумова терапія — один із популярних апаратних методів у сучасній косметології. Він базується на позитивному впливі струму низької частоти й амплітуди на шкіру, підшкірну клітковину, м'язові волокна. Мікрострум застосовується для омолоджування та покращення стану обличчя, шиї, зони декольте й інших ділянок тіла. Мікрострумова терапія обличчя дозволяє усунути безліч косметологічних проблем. Для досягнення видимого ефекту, який збережеться надовго, рекомендується виконувати її курсами.

Як часто робити мікроструми для обличчя?

Клієнти салонів краси насамперед цікавляться тим, як часто можна робити мікроструми. Це цілком зрозумілий інтерес, адже кожен хоче отримати результат якнайшвидше. Косметологи радять курси мікрострумової терапії для обличчя, які зазвичай складаються з 10—15 сеансів.

Інтервал між процедурами має становити не більше ніж 3—4 дні: цього якраз достатньо, щоб у шкірі активно запустилися метаболічні процеси. Тому якщо ви замислюєтеся про мікрострумову підтяжку обличчя, врахуйте той факт, що доведеться регулярно та без пропусків відвідувати салон. Точну кількість сеансів, яка вам знадобиться, підбирає косметолог після оцінки стану шкіри. Мікроструми добре сумісні з масажними методиками. Як часто треба робити іспанський масаж обличчя, яким чином краще комбінувати його з мікрострумовою терапією, визначає фахівець індивідуально.

Ефект від повного курсу процедур зберігається в середньому 6 місяців. Тому таку терапію рекомендується проводити двічі на рік. Багато косметологічних клінік і салони краси пропонують вигідні ціни при оплаті всього курсу відразу. Для підтримання досягнутого результату надалі можна робити 1 сеанс мікрострумів на місяць аж до наступного інтенсивного курсу.

Мікрострумова терапія: показання

Методика корисна для тих, у кого є такі проблеми зі шкірою:

Щоб покращити зовнішній вигляд, проконсультуйтеся з косметологом, який підбере для вас комплекс для омолоджування та боротьби з недоліками.

Чим корисні мікроструми для обличчя?

Низькочастотні імпульси електричного струму позитивно впливають на стан шкіри та м'язів. Основні ефекти мікрострумової терапії:

  1. Покращення тонусу м'язів обличчя. Мікроструми — це своєрідний легкий фітнес для м'язового апарату. Підтяжка м'язів дозволяє: усунути птоз, зробити овал обличчя чітким, позбутися другого підборіддя, зменшити вираженість глибоких зморшок.
  2. Активний лімфодренаж. Застій лімфи візуально проявляється набряклістю, тьмяним і нерівномірним кольором обличчя. Мікрострумова терапія усуває застійні процеси та нормалізує фізіологічний рух лімфи.
  3. Зволоження та живлення шкіри. Під дією струмів малої сили стимулюються обмінні процеси в клітинах, вони швидше отримують корисні речовини та позбавляються всього непотрібного. Це робить шкіру більш зволоженою та сяючою, усуває гіперпігментацію та запальні процеси.
  4. Стимуляція синтезу колагену й еластину. Масаж обличчя мікрострумами підвищує вироблення білків колагену й еластину, що відповідають за тонус і підтягнутість шкіри. Як результат — розгладжуються мімічні зморшки, заломи, обличчя виглядає молодшим і свіжішим.

Оцінити вплив мікрострумової терапії на шкіру в повному обсязі можна після закінчення курсу процедур. Але перші позитивні зміни помітні вже через декілька сеансів: вирівнюється тон обличчя, покращується мікрорельєф і гідратація шкіри.

Мікрострумова терапія: протипоказання

Метод не рекомендується за наявності: