Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Наскільки часто можна ходити в хамам

Одним із популярних місць для повноцінного відпочинку є турецька сауна — хамам зі своїми ритуалами. Головна особливість процедури — це можливість покращити стан здоров'я шляхом розслаблення, здійснити належний догляд за тілом і підтримувати його красу. Від перших хвилин відвідування незвичайні обряди хамаму зачаровують.

Існують чіткі правила відвідування хамаму, які забороняють приходити на процедуру в оголеному вигляді. Крім того, якщо ви відвідуватимете сеанс десь у Туреччині, то маєте розуміти, що чоловіки й жінки паряться окремо одне від одного. Температура в хамамі залежить від кімнати, але не перевищує 50—60 градусів. Процедура дуже популярна, але не всі знають, скільки разів можна ходити в хамам, щоб не зашкодити організму, а отримати користь.

Відвідування хамаму: основні рекомендації

При першому відвідуванні східної парної людина нерідко цікавиться питанням: «Скільки разів на тиждень можна ходити в хамам?». Про користь хамамів ходять легенди. Це дивовижний досвід, при регулярному використанні якого організм отримує неймовірний приплив сил та енергії. Проте все має бути в міру. Тривалість процедури в СПА-салоні Royal Thai Spa становить 1,5—2,5 години. Перед сеансом не можна вживати алкоголь та охолоджені напої, а також ситно їсти.

Наскільки часто можна відвідувати хамам? Відповідь залежить від індивідуальних особливостей кожного організму та стану здоров'я. Зазвичай рекомендується робити інтенсивний пілінг не частіше ніж один-три рази на тиждень. Виділяючи один день на СПА-процедури, ви зможете підтримувати організм і шкіру в тонусі.

На відміну від фінської, японської та російської лазні, хамам комфортніший за температурним режимом і не так агресивно впливає на організм. Але важливо не перестаратися. Такої тривалості цілком достатньо для виведення шлаків, токсинів, активізації роботи сечостатевої системи, очищення від рясного потовиділення.

Серед позитивних ефектів сеансу спостерігаються:

У СПА-салоні Royal Thai Spa турецький хамам проводиться таким чином:

Наприкінці процедури на вас чекає дуже смачний трав'яний чай. Замовити сеанс можна за телефоном, також фахівці проконсультують із будь-якого питання. У СПА-центрі краси доступні подарункові сертифікати, які можна презентувати з будь-якого приводу.