Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Палсинг-масаж - що це насправді

Ця техніка, що також має назву холістичний масаж, є особливою процедурою, розробленою професійним масажистом-остеопатом Тові Браунінгом. Вона поєднує східні практики й західні дослідження в галузі психології. Суть методу полягає в тому, що людина — це цілісна система, у якій однакове значення мають емоційний фон, енергія, гармонія тіла й душі.

Холістичний масаж — це не стандартна процедура, що використовується для пропрацювання суглобів і м'язів, а швидше метод зробити організм здоровішим і гармонійнішим. У ньому не використовуються стандартна техніка та прийоми масажистів, зокрема, не застосовуються розтирання, погладжування або розминання. Усі дії виконуються розкритою долонею, при цьому пацієнту навіть немає необхідності знімати одяг.

Майстер торкається клієнта та погойдує його, рухаючись уздовж ніг і піднімаючись угору, щоб працювати з руками, головою, плечима. Масажист задає певний ритм, підлаштовуючи під нього своє дихання, за рахунок чого посилюється розслабляючий ефект. Тривалість сеансу становить, як правило, 15—20 хвилин для дітей і 40—50 хвилин для дорослих.

Основна техніка — пульсація, завдяки якій і досягається лікувальна дія.

Холістичний масаж — що це дає пацієнту

Холістичний палсинг допомагає усувати м'язові затиски та блоки, які часто є причиною пригнічення невиражених емоцій, здатних відбирати частину життєвої енергії. М'який пульсаційний ефект дозволить усунути тілесні затиски, вивільнити негативні емоції: страхи, дитячі образи, застарілі спогади. Виконуючи особливі похитування, майстер, що проводить палсинг-лікування, заспокоюватиме пацієнта, переводячи його в стан розслаблення. Останній зануриться в безтурботність за рахунок того, що ритм пульсацій відповідатиме пульсу малюка, який перебуває в утробі матері. Таке занурення в минулі стани сприяє тому, що тіло розслабляється, згадуючи при цьому перебування в ембріональному вигляді.

Палсинг-масаж тіла часто застосовується в психотерапії. Використовуючи техніку рефлексотерапії, можна працювати з різними станами пацієнта, застосовуючи психосоматичні практики для усунення проблем, як-от:

Палсинг — що це? На побутовому рівні він може застосовуватися як розслабляюча техніка. Це досить проста методика, опанувати яку зможе практично кожен. Цей вид масажу дозволить відчути приплив радості, допоможе у вирішенні психологічних і побутових ситуацій. Його відмінно доповнить інший масаж — Кобідо. Чим корисний масаж обличчя Кобідо? Він також створений на основі східних учень і практик та допомагає відновити життєву енергію.

Слід враховувати, що палсинг може мати протипоказання:

Якщо необхідно досягти гарного ефекту, слід відвідати палсинг-центр, оскільки тільки досвідчені фахівці зможуть забезпечити правильний вплив на організм людини.