Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Переваги масажу ніг для людей, які багато ходять

Ноги — головний інструмент людини та найчутливіша ділянка нашого тіла. Нижні кінцівки регулярно зазнають сильного навантаження. Іноді ми й самі того не помічаємо, як багато рухаємося, і вони також потребують догляду та відпочинку. Сьогодні багато б’юті-центрів пропонують різні послуги масажу, проте, обираючи салон, краще бути впевненим у його репутації. У СПА-центрі Royal Thai Spa є широкий спектр доглядових процедур, зокрема масаж ніг, користь від якого буде відчутна вже після першого сеансу.

Бентежить, що ви ще жодного разу не відвідували SPA-салони та просто не знаєте, як себе там поводити? Не проблема, адже всю детальну інформацію можна уточнити в адміністратора салону — і тоді підготовка до вашого першого візиту до СПА мине просто та природно. Співробітник салону запропонує зняти прикраси, годинник і залишити їх в індивідуальній шафці, також краще видалити макіяж і перед доглядовими процедурами для тіла прийняти душ.

Тайський масаж ніг: користь впливу на організм

Завдяки взаємодії різних м'язів у нашому організмі відбувається регулярна циркуляція крові до серця. І чим більше ми рухаємося, тим більше відбувається циркуляція. І навпаки, наша м'язова помпа працює менш ефективно за сидячого способу життя. Тому, якщо людина проводить багато часу сидячи, порушується кровообіг і, як наслідок, виникають різні серцево-судинні захворювання.

Стояча робота також вимагає масажу для ніг, користь від якого буде неоціненна. Адже в такому разі м'язова помпа регулярно прокачує кров, опираючись силі тяжіння, що може призвести до пошкодження кровоносних судин. Правильно проведений масаж нижніх кінцівок допоможе зняти стрес і запобігти виникненню деяких захворювань.

Футмассаж є одним із популярних напрямів у тайській методиці масажу, в основу якого покладена рефлексологія. Адже не даремно жителі Таїланду ходять босоніж, вони точно знають, що саме в ногах є безліч біологічно активних точок, впливаючи на які, можна досягти позитивних результатів фізичного та морального стану. Процедура включає пропрацювання стоп, підошви та гомілки.

Користь масажу ніг полягає в стимуляції роботи органів тіла. Завдяки такій природній та абсолютно безпечній для здоров'я медицині можна швидко покращити стан здоров'я. Через використання масажних прийомів у певній послідовності клієнт відчуває максимально розслаблювальний та оздоровлювальний ефект.

Користь масажу ступень ніг

Насправді користь масажу для ніг неможливо переоцінити. За допомогою процедури можна впоратися з такими проявами:

Приємна та корисна процедура допомагає досягти оздоровчого та розслаблювального ефекту. З її допомогою можна також домогтися активізації багатьох захисних функцій організму. Так, за складних випадків плоскостопості футмасажем можна зняти больові симптоми.

Користь масажу стопи ніг сприяє зменшенню больових відчуттів при ходінні та під час повсякденної діяльності. Футмасаж здатний позитивно впливати на весь організм у цілому. Згадаємо прекрасних дам, віддають перевагу високим підборам, а не зручним кедам: до кінця дня вони можуть відчувати болі нижніх кінцівок. Високий підбор — це велике навантаження на організм.

Дбаючи про репутацію, сучасні б’юті-центри пропонують високоякісні послуги, що виконуються досвідченими масажистами. Кожен, хто піклується про своє здоров'я, може поринути в приємну та затишну атмосферу СПА-центру та відчути на собі класичний масаж ніг. Користь від процедури буде помітна практично одразу. Сеанс може тривати від 30 хвилин до 1 години, і за цей час клієнти відчувають зняття втоми та зниження набряклості нижніх кінцівок.

Крім того, масажні рухи добре впливають на нервову систему. Тому, щоб досягти гармонії та зняти напругу після важкого робочого дня, рекомендується відвідати сеанс масажу ступень ніг, користь від якого допоможе повернутися до природного здорового положення.

Масаж ніг тайський: користь та особливості проведення

Процедура, що виконується в стінах б’юті-центру Royal Thai Spa, проводиться досвідченими масажистами, які за допомогою спеціальної палички для акупунктури вручну проводять сеанс. Масаж для ніг, користь якого полягає в налагодженні роботи нижніх кінцівок, розпочинається з погладжування легкими рухами, потім ретельно розминається зв'язковий апарат м'яким пропрацюванням кожної точки.

Користь масажу литок ніг полягає в такому:

нормалізація кров'яного тиску;

покращення роботи лімфатичної системи;

регуляція центральної нервової системи тощо.

Крім того, можна потішити близьку людину та купити подарунковий сертифікат на послуги. Зокрема сьогодні є багато популярних СПА-програм, спрямованих на релаксацію як окремих зон, так і оздоровлення організму в цілому. Наприклад, для невеликих компаній можна скористатися послугою СПА-вечірки та чудово провести час після робочого дня. Про те, яким чином домогтися зменшення стресу на роботі: як корпоративні СПА-програми можуть допомогти вашій команді залишатися бадьорими, енергійними та працездатними, читайте в іншій статті.

За необхідності консультації в будь-який час можна звернутися до адміністратора СПА-центру, який із радістю підкаже, яку процедуру краще обрати, які є можливі супутні заходи інших ділянок тіла, вартість сеансу та час його проведення.