Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Що таке атравматичне чищення обличчя

Із розвитком технологій і препаратів сучасні методи косметології стали мало відрізнятися від медичних процедур. Виник навіть цілий напрям естетичної косметології. Естетична косметологія: що це? Це процедури, що передбачають використання малотравматичних методик з очищення шкіри, проводити які мають фахівці з медичною освітою. До однієї з них належить атравматичне чищення шкіри з метою видалення верхнього ороговілого шару.

Тим, хто не знає, що таке атравматичне чищення обличчя, рекомендуємо на власному досвіді пройти цю процедуру в професійного косметолога. Вона є найбільш м'якою та щадною і не здатна завдати шкоди чутливій шкірі. Крім того, на відміну від інших механічних і мануальних дій, при її проведенні виключається вірогідність травмуватися.

Щоб робити очищення в такий спосіб, знадобиться попередня підготовка. Застосування гіпоалергенних препаратів і засобів робить її безпечною для тонкої шкіри. Основним очищаючим засобом, за допомогою якого здійснюється пілінг, є препарати на основі фруктових кислот. Вони впливають на омертвілі клітини шкіри та очищають забиті пори.

Результатом процедури стане чиста й оксамитова шкіра, яка візуально виглядає чистіше. Ще одна перевага, через яку цей спосіб активно застосовують у багатьох косметичних клініках, — вирівнювання горбистої поверхні, розгладження, нехай і на якийсь час, дрібних зморшок, освіження кольору обличчя. Крім того, регулярне проведення такого очищення позитивно впливає на оновлення та регенерацію клітин, сприяє прискореному омолоджуванню шкіри.

Атравматичне чищення обличчя: що це і які протипоказання:

Як здійснюється атравматичне чищення обличчя

На відміну від ультразвукової або мануальної методик, цей спосіб не потребує використання яких-небудь інструментів, а також травмуючої ручної дії. Остання може бути протипоказана за наявності деяких захворювань або застосовується з обережністю. Краще заздалегідь уточнити у фахівця, чи можна при остеохондрозі робити масаж.

Показання для застосування:

На першому етапі шкіру очищають від косметики, шкірного жиру та забруднень. Далі на очищену шкіру наносять маску для відшарування відмерлого епідермісу й розкриття пір. Потім, застосовуючи м'який масаж, спеціальним скрабом видаляють відлущені часточки. На останньому етапі прибирають залишки скраба та наносять зволожуючу маску.

Рекомендоване проведення такого чищення хоча б раз на місяць для збереження досягнутого ефекту. Процедура займає приблизно 30 хвилин, але може бути продовжена за надмірного забруднення пір.