Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Скульптурний масаж обличчя: визначення, користь, особливості

Скульптурування обличчя — масаж, що входить до широкої категорії омолоджуючих лікувальних процедур. Елітний салон РОЙАЛ ТАЙ СПА пропонує випробувати методику, оцінити її користь. Нижче читайте детальніше про особливості й ефекти структурного масажу обличчя.

Що таке скульптурний глибинний масаж обличчя

Ця техніка — рівнозначна, безпечна, ефективна заміна хірургічному втручанню для омолоджування. Скульптуруючий масаж обличчя — продукт косметологічного генія Жоеля Сіокко. Метод включає роботу з мускулатурою обличчя, дію на шию, ділянку декольте.

Глибокий масаж обличчя для вилиць та інших ділянок дає такі результати:

  1. Омолоджування — скорочуються зморшки, повільніше утворюються нові (ефект підтягування).
  2. Розслаблення — знімається м’язова напруга, спазми, розганяється кров, шкіра розм’якшується для кращого поглинання косметики.
  3. Зняття набряклості, очищення пір, покращення кольору шкіри.

Головне, чим структурний масаж обличчя відрізняється від загального, — це ефект м’язового тренування. Це ніби фітнес обличчя, який дозволяє підтягнути епідерміс, покращити контури овалу в цілому.

Особливості скульптурного масажу обличчя

Указана техніка практикується не перший день. Вона випереджає за результативністю інші аналогічні дії. «Родзинка», що відрізняє глибокий масаж обличчя для вилиць від аналогів, — робота з усіма шарами епідермісу та м’язами. Це поєднання кількох методів в одному, зокрема комбінація практик:

Щоб отримати від скульптурного масажу обличчя очікуваний результат, переконайтеся, що майстер глибоко володіє технікою, досконально знає анатомію обличчя та місця скупчення пучків нервів. Такий рівень забезпечить досвідчений, ліцензований професіонал. Фахівець правильно розрахує силу натискання, що свого часу має змінюватися легким масажуванням.

Скульптурований масаж обличчя: показання, протипоказання

Техніка зменшує зовнішні прояви старіння, вирішує деякі проблеми зі здоров’ям. Скульптурування обличчя — масаж, показаний тим, хто хоче:

  1. Покращити контури обличчя.
  2. Розгладити глибокі зморшки (приміром, міжбровні або біля губ).
  3. Підвищити пружність шийної, грудної зони.
  4. Прибрати мішки під очима, загальну набряклість обличчя.
  5. Зняти спазми м’язів.

Глибинний скульптурний масаж робить риси обличчя більш гармонійними, повертає шкірі сяяння, заспокоює та допомагає зняти стрес, піднімає настрій.

Скульптуруючий масаж обличчя має протипоказання — шкірні хвороби, запальні процеси, підшкірні й зовнішні утворення (зокрема велика кількість родимок), герпес, хвороби крові, онкологія, проблеми щитовидної залози, рани, що не зажили.

Наступна стаття докладно розповість про класичний масаж обличчя, його ефективність і показання.