Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Тайський масаж і біль: як він допомагає проти болю в спині та головному болю

Тайський масаж має індійську та китайську медичні традиції. Він дістав популярність завдяки релаксаційним і численним цілющим властивостям. Його техніка спрямована на відновлення енергетичного балансу та усунення блокувань. У результаті проходить біль після тайського масажу.

Тайський масаж при болях у спині та голові: ключова техніка

Ключова техніка, яка застосовується при тайському масажі для усунення больових відчуттів в тілі:

Як саме допомагає тайський масаж?

Чому біль у спині після тайського масажу стає набагато меншим, а через декілька сеансів проходить зовсім? Це відбувається з тілом під час сеансу:

Тайський масаж при головних болях допомагає:

Також вплив на певні точки на тілі, аналогічні точкам в акупунктурі, допомагає полегшити головні болі, покращити загальне самопочуття.

Переваги

Тайський масаж пропонує природний спосіб боротьби з головними болями без використання медикаментів. Він впливає на різні аспекти здоров'я, покращуючи не лише фізичний, але й емоційний стан. Для більшого ефекту під час процедури застосовується тайський бальзам для масажу при болю в спині.

Показання та протипоказання

Тайський масаж показаний за різних хворобливих відчуттів у спині, включаючи хронічні болі, а також болі після травм і м'язові спазми. До того ж він допоможе при мігрені. Його рекомендують при головних болях, викликаних стресом.

Проте існують і протипоказання. Важливо проконсультуватися з терапевтом перед курсом масажу за наявності хронічних захворювань або гострих запальних процесів. Тайський масаж при болях у попереку рекомендований для більшості людей. Винятком є вагітні жінки.

Тайський масаж може стати важливим доповненням до комплексного лікування болю в спині або голові, покращуючи якість життя. Звичайно, важливу роль відіграє правильний вибір олії для тайського масажу. Цей давній метод лікування не лише допоможе впоратися з головними та спинними болями, але й зможе запобігти їхній появі в майбутньому.