Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Як митися в хамамі

Більшість людей не знають, що, крім звичної російської або фінської сауни, у Києві можна відвідати турецьку лазню хамам зі своїми особливими ритуалами. Послуга доступна в СПА-центрі краси Royal Thai Spa і не лише подарує задоволення від заходу, але й принесе максимум користі. При першому відвідуванні рекомендується дізнатися основні правила відвідування хамаму, оскільки процедура не зовсім звична для нашої культури й багатьох дивує своєю нестандартністю. Так, не всі знають, як правильно паритися в хамамі або для чого в хамамі раковина.

Турецька лазня, що сприяє розслабленню та заспокоєнню, називається хамамом. Для східного народу це не просто місце для обмивання, відвідувати хамами заведено задля приємного спілкування з друзями та родичами. Тут можна не просто помитися, але й оздоровити все тіло. Перш ніж дізнатися, як правильно митися в хамамі, треба зрозуміти, як він виглядає. Для класичного хамаму характерні декілька кімнат, у яких підтримується своя температура. Кожне з приміщень має свою назву та призначення:

У SPA-центрі оздоровчий традиційний масаж проводиться на мармурових лавках.

Навіщо в хамамі раковина

Якщо ви вирішили парити тіло в турецькій лазні, варто бути готовим до ознайомлення з незвичайними аксесуарами, одним із яких є курна. Пристінна чаша є справжнім витвором мистецтва зі східним колоритом. Приймати душ звичним для нас способом у хамамі не заведено, тому в кранах курного атрибута тече гаряча й холодна вода, яку можна використовувати, щоб обмитися.

Після необхідних підготовчих процедур важливо знати, як правильно паритися в турецькому хамамі. Насамперед треба знайти для себе затишне місце в першій кімнаті, розслабитися та попаритися. Потім проводиться пілінг, що дозволяє зняти будь-які забруднення з розпареної шкіри та відмерлі клітини. Після цього настає час безпосередньо масажу. Після закінчення сеансу можна потішити шкіру теплим джакузі або басейном. Головним правилом відвідування турецької лазні є відпочинок, тому під час процедури людина має максимально розслабитися та отримати насолоду від турецької сауни.