Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Зниження стресу на роботі: як корпоративні спа-програми можуть допомогти вашій команді

В умовах сучасного життя людина регулярно відчуває стрес: напруга на роботі, стрімкий ритм життя, відсутність повноцінного відпочинку та сну, брак вільного часу, стомлюваність, дратівливість та інші негативні прояви відбиваються на психоемоційному здоров'ї. З таким ритмом життя людині просто необхідно зміцнювати свій організм, і допоможе в цьому антистресовий масаж.

СПА-центри пропонують широкий комплекс послуг, які допоможуть отримати приплив енергії, сил і внутрішнього спокою вже після першого сеансу. Масаж антистрес допомагає впоратися з пригніченістю та відновити психологічне здоров'я, особливо після робочого дня. Тому останнім часом набули популярності програми SPA-вечірки, яка передбачає проведення одночасних процедур для невеликих компаній. Корпоративні СПА-програми допоможуть максимально отримати насолоду та відновитися після напруженого дня. Щоб замовити послугу, слід звернутися до адміністратора СПА-салону, який також із радістю підкаже, що взяти до СПА.

Що має на меті тайський масаж антистрес

Масаж антистрес — це сеанс фізіотерапевтичного лікування, яке сприяє усуненню хронічної втоми, емоційних і психосоматичних розладів. За допомогою цього заходу можна отримати справжній релакс. Антистрес масаж сприяє підвищенню психологічної стійкості до гострих і хронічних стресів, покращенню душевного стану та самопочуття в цілому. Завдяки правильному масажуванню ділянок тіла запускаються природні процеси саморегуляції:

Антистрес масаж допоможе запобігти розвитку хронічних захворювань. На сайті салону можна дізнатися, як проходить антистресовий масаж, опис є до кожної процедури.

Антистресовий масаж, техніка якого цілюще впливає на шкірні покриви, допоможе надати шкірі молодості та еластичності. Крім того, процедура сприяє підвищенню фізичної активності та працездатності.

У процесі сеансу досвідчений масажист впливає на тіло по-різному, використовуючи:

Таким чином, антистресовий масаж — це комплекс оздоровчої техніки, спрямованої на зміцнення, відновлення та підтримання організму.

Тайський антистресовий масаж: особливості процедури

Тайський масаж антистресовий не має особливих вимог, на відміну від інших видів процедур. Головною умовою є абсолютний комфорт клієнта під час проведення сеансу. Б’юті-центр пропонує затишні та комфортно облаштовані кабінети, у яких проводяться заходи. Після кожного сеансу приміщення провітрюються. Масажист виконує масаж за відсутності протягів, помірного освітлення та зі спокійною розслаблювальною музикою.

У б’юті-центрі СПА антистрес масаж проводиться плавними, м’якими рухами, без зайвих різких натискань, щипків і биття. Особливістю процедури є глибина пропрацювання, що поступово зростає. Перші сеанси проходять менш інтенсивно. Антистресовий масаж у Києві та інших містах України сьогодні найбільш популярний, і більшою мірою це пов'язано з активним способом життя.

СПА-програма антистрес у б’юті-салоні Royal Thai Spa асоціюються з ненав'язливим масажем, обгортанням і різними пахучими оліями. Кожен відвідувач може потішити себе та замовити масаж для зняття стресу або придбати подарунковий сертифікат для близької людини на будь-яку послугу. Ознайомитися детально з процедурами можна на сайті салону самостійно або проконсультуватися з адміністратором салону.

Стрес і масаж різним способом впливають на м'язову напругу. Масаж сприяє підвищенню імунітету, у той час як стресові ситуації його знижують. Тому, якщо вам необхідно відновити енергетичний обмін, зміцнити нервову систему, зняти тривожність і покращити сон, варто звернутися до СПА-салону та замовити масаж від стресу за привабливою ціною.

Масаж і стрес: показання та протипоказання

Попри всю користь масажу антистрес, він має і низку протипоказань. Так, масаж знімає стрес і показаний у разі емоційного вигорання, утоми, апатії, дратівливості та відчутті тривоги. Проте якщо ви не впевнені у відсутності протипоказань, найкраще за все перед проведенням проконсультуватися з фахівцем.

Попри позитивний ефект масаж при стресі може не піти на користь за наявності таких станів і хвороб:

В інших випадках масаж проти стресу можна проводить навіть щодня та отримувати незабутню дозу насолоди та релаксу. Покращення самопочуття буде помітне вже через декілька проведених сеансів. Приходьте на тайський масаж обличчя антистрес та інших ділянок тіла — і завжди матимете гарне самопочуття та здоровий вигляд.