Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Апаратний лімфодренаж

Апаратний лімфодренаж

Професійна косметологія в сучасному світі пропонує не лише догляд за обличчям, а й ефективну дію на тіло людини різних методів. Апаратна косметологія спрямована на виконання двох найважливіших функцій:

  1. усунення візуальних недоліків або вдосконалення зовнішнього вигляду людини;
  2. лікувальний ефект із тривалим результатом.

Існує кілька методів апаратного лімфодренажу:

Пресотерапія, або апаратний лімфодренажний масаж, ― найбільш ефективний безопераційний метод боротьби із зайвими жировими відкладеннями, целюлітом і в’ялістю шкіри. Це один із найрезультативніших способів моделювання контурів тіла. Спектр показань для пресотерапії дуже великий: вона також використовується для зняття тонусу в м’язах, при варикозі, тромбозі, хронічній венозній недостатності, для профілактики й лікування набряків рук або ніг унаслідок травмування або після операцій.

Переваги процедури полягають у прийнятній ціні, повній безпеці й високій ефективності. На відміну від ручної техніки, тут виключена вірогідність механічних ушкоджень шкіри. Єдиний недолік ― неможливість проведення цієї процедури в домашніх умовах.

Техніка виконання процедури пресотерапії: шкіра ритмічно здавлюється за допомогою стисненого повітря, що сприятливо впливає на м’язи, вени, жирові відкладення, лімфатичні судини й увесь організм.

Таким чином, пресотерапія є одним із видів лімфатичного масажу, який запускає циркуляцію рідини в організмі. У процесі відбувається відтік лімфи, покращується обмін речовин, підвищується пружність шкіри, виходить зайва вода, організм очищається від токсичних речовин, що накопичилися. Цей метод може виступати як самостійна процедура, так і початковий етап у великій програмі з моделювання фігури ― у цьому разі його часто комбінують з іншими процедурами й технікою, зокрема вакуумним лімфодренажем.

Протипоказання до лімфодренажного апаратного масажу

Існує низка протипоказань до проведення процедури лімфодренажного масажу:

  1.  
    • гострі запальні процеси;
    • нещодавно перенесений тромбоз;
    • вагітність;
    • менструальний цикл;
    • пухлини;
    • переломи;
    • хвороби шкіри;
    • ниркова недостатність;
    • серцево-судинна недостатність;
    • туберкульоз.

Апаратний лімфодренажний масаж у Києві можна зробити в нашій студії краси. Це одна з найпопулярніших апаратних процедур. Ще один поширений спосіб, щоб позбавитися целюліту, підтягнути шкіру, а також вирішити деякі проблеми зі здоров’ям, ― антицелюлітний масаж банками. Детальніше про нього можна прочитати в окремій статті.