Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

SPA на двох - будь-який відхід ефективніше, коли поруч близька людина

Більше про різні доглядові процедури розповідаємо в статті «СПА-комплекс». Зараз обговоримо можливість і переваги варіанта взяти із собою в масажний салон коханого, друга або родича. ROYAL THAI SPA пропонує опцію СПА-процедури на двох — ідеальне рішення для тих, кому незручно приходити самому. У такого варіанта є маса бонусів.

СПА-процедури для двох: асортимент послуг

Салон РОЙАЛ ТАЙ СПА — місце, де працюють гуру тайського масажу, що покликаний перемогти стрес, зняти фізичну, духовну втому, допомогти розслабитися, оновитися, відновити здоров’я, стати красивішими та щасливішими. Приходьте у вільний час, приводьте партнера, щоб скористатися СПА на двох.

Вибирайте зі списку послуг:

  1. Масаж за традиційною тайською методикою.
  2. Методи коригування форм.
  3. Процедури краси.
  4. Масажні комплекси.
  5. Програми СПА для двох.
  6. Хамам-ритуал.

Кожна з перелічених послуг включає свій перелік опцій. Приміром, до першого пункту входять традиційне масажування, масаж у чотири руки, сеанс з аромамаслами, масаж ніг або рук, сабай-сабай тощо. Щоб дізнатися більше про SPA-масаж для двох — порядок, нюанси процедури, протипоказання, наберіть номер адміністрації салону.

У темі «СПА для жінок» багато корисної інформації про сеанси, ефекти, протипоказання.

СПА-масаж для двох: причини замовити послугу

Розпочнемо із загальних показань до масажних практик. Записуйтеся до професіоналів без роздумів, якщо:

Чому СПА-програми для двох більш дієві за ті, що проходить одна людина? Це питання психології. Є ряд людей, яким складніше розслаблятися наодинці, а тим паче довіряти тіло масажистові. У компанії друга, коханого проблема зникає. SPA для двох підвищує результат сеансу, дарує глибший рівень розслаблення під час процедури, налаштовує партнерів на єдину хвилю, зближує.

У наступній статті поговоримо про СПА для чоловіків.

SPA-масаж для двох: протипоказання

Вирушаючи в салон на СПА-день для двох, ви можете краще потурбуватися одне про одного. Важливо знати про обмеження процедури, ураховувати стан здоров’я (свого й партнера). Зручно йти разом, адже якщо напарник забув про щось важливе, ви зможете нагадати йому, і навпаки.

СПА-масаж для двох не застосовують, якщо навіть в однієї людини є такі проблеми:

  1. Онкологія.
  2. Серцева, ниркова недостатність у гострій формі.
  3. Схильність до появи тромбозу.
  4. Загострення туберкульозу.
  5. Застуда.
  6. Артеріальні хвороби.
  7. Ушкодження периферичної нервової системи.
  8. Дерматологія.
  9. Патології крові.
  10. Харчове отруєння.
  11. Гострі болі.
  12. Алергії.

СПА-програми для двох потребують обмеження та обережного проведення при травмах кісток, суглобів, м’язових ушкодженнях, варикозі, незначних проблемах серця, вагітності.

Як проходить СПА-день для двох у салоні Royal Thai SPA

Спільний похід на процедури подарує парі дивовижні враження, порадує друзів, зблизить родичів. Скористайтеся послугою самі, подаруйте друзям на свято.

Що чекає під час СПА-процедури для двох:

Протягом СПА-процедури на двох фахівець дізнається про протипоказання, забезпечить комфортність техніки, прислухається до побажань, гарантує ефективність від першого сеансу.

Причини обирати СПА-день для двох у Ройал Тай SPA

Філії салону розташовані в центрі Києва, поряд зі станціями метро. Немає проблем із паркувальними місцями, якщо ви попередили про цю необхідність заздалегідь. Тут один із найбільших асортиментів тайських масажних послуг у столиці. У штаті салону тільки досвідчені професіонали. Підбирати комплекс процедур можна індивідуально.