Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

СПА-салон для жінок - місце відпочинку і турботи про себе

Стаття «СПА для двох» описує принади відвідування масажного салону в компанії. Але іноді важливо побути наодинці із собою, довіривши тіло професійному масажисту або косметологу. СПА-програми для жінок — спосіб відпочити, вирішити проблеми самопочуття, ваги, зовнішності з максимальним задоволенням. Кращий варіант зробити це в столиці — салон ROYAL THAI SPA.

Жіночий СПА-салон: вибір послуг на будь-який смак

Асортимент практик спрямований на поширені проблеми здоров’я, самопочуття, зовнішності представниць прекрасної статі. СПА-програми для жінок включають:

  1. Шоколадну методику (пілінг, обгортання, масаж). Вона посилює м’язовий тонус, прискорює регенерацію тканин, зволожує шкіру.
  2. Техніку масажування олією кокоса. Тіло готують скрабуванням, обгортанням, далі робиться масаж. Це догляд за шкірою, підтягування, усунення целюліту.
  3. Пілінги, скраби. Жіночий СПА-салон використовує натуральні компоненти, щоб оновити дерму, надати пружності, посилити кровообіг.
  4. Обгортання для схуднення, корекції форм, боротьби з апельсиновою кіркою, прискорення метаболізму та ін.
  5. Догляд для долонь, стоп. Ванночки, масажі, зволоження оліями.

Про фут-масаж ми підготували окремий матеріал «Масаж ніг жінці» з детальним описом ефективності, показань, обмежень.

СПА-салон для жінок: причини побалувати себе вже сьогодні

Турбота про себе — чудова оздоровча пігулка насамперед для психіки. Допомагає подолати стрес, апатію, підняти емоційний тонус. Також рекомендується йти в жіночий СПА-салон, якщо ви:

Список можна продовжувати. СПА-салон для жінок допомагає полегшити перебіг хвороб, відчути глибокий релакс, забути про проблеми тощо.

Перед відвідуванням будь-якої СПА-програми для жінок проконсультуйтеся з лікарем, дізнайтеся про нюанси техніки.