Royal Thai Spa - салон тайського масажу у Києві

Як масажем прибрати міжбрівну складку: ефективність способу розгладження шкіри

Появу перших мімічних зморшок молоді жінки можуть спостерігати вже з 25 років. Одна з перших складок утворюється на лобі, між бровами. На ранніх стадіях небажаний дефект практично зникає після гарного зволоження шкіри. Із часом простого догляду, доступного в домашніх умовах, стає недостатньо. Питання про те, як боротися з міжбрівною зморшкою, залишається без відповіді.

Міжбрівні зморшки: причини й механізм утворення

Складка між бровами з'являється в людей зі зниженим тонусом шкіри. Це одна з вікових природних змін. Із часом шкіра втрачає свою еластичність і здатність до швидкої регенерації. Ці властивості забезпечують молекули колагену й гіалуронової кислоти, що містяться в дермі. Під впливом несприятливих зовнішніх і внутрішніх чинників кількість важливих речовин знижується.

До причин погіршення якості дерми належать:

Маючи уявлення про причини утворення мімічної складки, фахівці можуть запропонувати варіанти того, як прибрати міжбрівну зморшку на лобі.

Велику роль у прояві вікових змін відіграють спадковість і тип шкіри. На ці чинники не можна вплинути, але їх треба враховувати при виборі заходів із догляду.

Утворенню зморшок також сприяє активна міміка. У місцях частого скорочення м'язів на шкірі, що ослабіла, утворюються заломи. Деякі з методик, спрямованих на те, щоб розгладити міжбрівну зморшку, передбачають вплив на рухову активність мускулатури обличчя. Про це більш детально можете дізнатися, якщо поцікавитеся, чим корисний масаж вух.

Як розгладити міжбрівку: масаж або ін'єкції? Вибір ефективного способу

Існують декілька популярних способів корекції глибокої мімічної складки на лобі. Одними з найбільш поширених є ін'єкції ботоксу або філерів. Після огляду косметолог визначає, який саме препарат покаже себе ефективніше в конкретному випадку.

Перелічені методики мають тимчасову дію. Через певний термін препарат необхідно буде вводити повторно. Багато клієнтів хотіли б уникнути неприємних процедур, тому намагаються прибрати міжбрівну зморшку вдома. Але без знання спеціальної техніки й використання професійних препаратів це зробити дуже важко.

Професійний масаж міжбрівної зморшки за досить короткий термін позитивно вплине на стан проблемної ділянки. Уже після перших сеансів ви зможете помітити такі зміни:

Чому масаж від міжбрівної складки варто проводити в салоні?

Сеанс масажу обличчя допомагає розслабитися та надає зовнішньому вигляду свіжості. Індивідуально підібраний курс процедур і регулярне відвідування салону допоможуть зберегти молодість якомога довше. Але перед процедурою поцікавтеся про протипоказання, наприклад, чи можна при варикозі робити масаж?

Професійний масаж міжбрівної ділянки на ранніх стадіях утворення мімічних складок допомагає запобігти появі глибоких зморшок. Сеанси професійного масажу, що виконується за східною технікою, допоможуть покращити загальне фізичне самопочуття та емоційний стан.

Майстри застосовують комплексний вплив на організм. Кожна процедура складається не лише з прийомів мануальної терапії, але й заходів, що сприяють релаксу. Так, перш ніж прибрати міжбрівну зморшку масажем, у кімнатах, де проходять сеанси, створюється розслаблювальна атмосфера. На додаток до основних процедур можливе застосування спеціальних ароматичних олій.